Corona laittoi keppejä rattaisiin

Akilleen edustujoukkueen kausi alkoi tänä vuonna lupaavasti. Ryhmä oli mitä ilmeisimmin paras vuosiin ja odotukset kaudelle olivat korkealla. Hvyin harjoituskausi lähtikin käyntiin ja ensimmäiset kaksi harjoituspeliä kohensivät entisestään tunelman juokkueessa.Sekä Fc Loviisaa että Korsoa voitettiin 5-1 ja varsinkin jälkimmäisessä pelissä esitys oli jopa yllättävän hyvä kauden vaiheeseen nähden. Sitten iskikin Corona joka ymmärrettävästi pisti kaiken toiminnan poikki ja joka vaarantaa koko jalkapallokautta. Harmillista  sinänsä mutta eläämme yhe toiveissa että ainakin syyskierros saataisiin pelattua. Aika näyttää. Koko ryhmässä into on tällä hetkellä kova ja pyrkimys onkin käyttää pakollinen tauko mahdollisimman hyvin hyväksi omakohtaisella harjoittelulla jossa pääpaino on fyysikan parantamisessa ja ylläpidossa. Koska palavereitakaan ei nyt voi pitää olemme puhelimitse keskustelleet  joka pelaajan kanssa erikseen vallitsevasta tilanteesta  ja näissä keskusteluissa jokainen on sitoutunut  omakohtaiseen harjoitteluun myönteisesti ja ymmärtänyt sen tärkeyden. Pyrkimyksenä on nyt se että olemme valmiita sekä fyysisesti että henkisesti kun kausi mahdollisesti myöhemmin kesällä alkaa. Olemme päättäneet yhdessä siitä että valmiutemme kauteen on silloin vähintäin yhtä hyvä kun vastustajilla – mieluiten parempi ! Ja usko siihen että näin tulee lemaan on vankka. Jos saadaan kausi  alkuun siitä tulee takuulla mielenkiintoinen – mielenkiintoisiin vuosiin jopa !
Där var det. Få se hur det går med säsongen. H. Johan

Tags: No tags

Add a Comment

You must be logged in to post a comment