Valmistelut kaudelle 2022 täydessä käynnissä

Akilleen edustusjoukkueen kausi 2021 sujui jopa ennakko-odotuksia paremmin. Coronan takia valmistautuminen kauteen oli , kuten monella muullakin joukkueella , varsin hankala mutta samalla haasteista selviäminen paransi joukkueen yhteishenkeä entisestään. Tuloksena tästä oli onnistunut kausi jossa paikka ylempään loppusarjaan varmistui hyvissä ajoin. Harmiksemme karsintapaikka kolmoseen jäi kuitenkin muutaman turhan loppuvaiheen pistemenetyksen takia haaveeksi.Tämä tarkoittaa sitä että kauden 2022 ei juurikaan voi muuta olla kun taistelu noususta. Valmistelut ovat jo täydessä vauhdissa ja äsken pidetyssä pelaajapalaverissa varmistui se että suurin osa viime vuoden pelaajista jatkavat myöskin ensi vuonna. Valmennuskuviot ovat vielä kesken mutta tämäkin asia saadaan toivottavasti lyötyä lukkoon heti vuodenvaihteen jälkeen jolloin yhteisharjoituksetkin alkavat.Harjoituspeliohjelma,joka on tärkeä osa valmistautumista kauteen,on jo tekeillä ja tämä olisi hyvä saada valmiiksi voudenvaihteeseen mennessä.
Otteluvuoroja meillä on varattuna pe 18.3 ja to 31.3 Söderkullan tekonurmella ja to 7.4 sekä ke 13.4 Porvoon pallokentällä. Näihin peleihin etsimme sopivantasoisia vastustajia ! Lisäksi on keskitalveksi vireillä muutama harjoitusottelu ”vieraskentällä” kun Porvoossa valitettavasti ei ole talvisin tarjolla riittävän isoa tekonurmikenttää.
Ainoa asia missä on selkeästä parantamisen varaa on junioripelaajien sisäänajo edustusjoukkueeseen. Tämä ongelma on jo kauan tiedostettu mutta silti mitään ratkaisevaa parannusta asiaan ei viimekään kaudella saatu aikaiseksi. Syksyllä asiaa on jaoston sisällä puitu entistä huolellisemmin ja toiveessa on että asiat sujuisivat tässä suhteessa aikaisempia vuosia paremmin. Edustusjoukkue on seuran lippulaiva , ikkuna ulospäin , ja jos edustusjoukkue antaa itsestänsä hyvän ja positiivisen kuvan se houkuttelee todennäköisesti mukaan nuoria pelaajia ja toimii jaoston junioreiolle innostavana esikuvana.” Tähän joukkueeseen minäkin haluaisin joskus mukaan ”. Tähän me toiminnallamme pyrimme ja tätä varten teemme kaudesta toiseen työtä ! Osana tätä työtä on myöskin kotisivujen hyvä hoito ja tämän asian pyrimme 2022 hoitamaan aikaisempaa paremmin. Hyvät kotisivut ovat usein merkki muutenkin sujuvasta toiminnasta seuran sisällä ja helpottaa myöskin kannattajien mahdollisuuksia seurata joukkueitten tekemisiä.
 
Kuten moni tietää pelaajaryhmä on harvoin pitkää kautta ajatellen liian iso ja Akilleenkin edustujoukkueeseen mahtuu varmasti uusia pelaajia. Eli jos olet kiinnostunut ota yhteyttä tekstiviestillä  040-5542713 niin soitan  sinulle takaisin.
 
Johan Britschgi / Akilles edustus
Tags: No tags

Add a Comment

You must be logged in to post a comment