Akilleen edustusjoukkueen valmistautuminen kaudelle 2023 on alkamassa.

Akilles on nyt 2 kertaa peräkkäin jäänyt yhden pykälän päähän nousukarsinnoista div 3 joka on ollut joukkueen tavoite. Kaudet ovat sujuneet pelillisesti hyvin mutta nousu on jäänyt periaatteessa yhden turhan pistemenetyksen takia haaveeksi. Viime vuonna joukkueen uudeksi päävalmentajaksi kiinnitettiin  Jonas Britschgi joka useiden vuosien jälkeen palasi kasvattajaseuraansa nostaen heti toiminnan laatua ja toimintaa kentällä pelaajavalmentajan roolissa. Ja iloksemme Jonas solmi äskettäin uuden sopimuksen ensi kaudeksi !

Toiminta tulee jatkumaan entisen mallin mukaisesti 1-2 harjoituksella viikossa ja lisäksi olemme talveksi saatu aikaiseksi sopivasti harjoitusotteluita ja näihin sopivan haastavia vastustajia !

Suurin osa viime vuoden pelaajista ovat jatkamassa myöskin ensi kaudella ja tulossa mukaan on myöskin uusia pelaajia joista osa on vielä juniori-iässä eli ryhmä näyttäisi pysyvän sopivankokoisena.

Joukkueen toiminnan idea on ollut ja tulee jatkossakin olemaan se että tehdään koko ajan hyvää työtä sekä harjoituksissa että peleissä mutta pidämme tapahtumien lukumäärä niin maltillisena että työssä käyvät ja perheelliset pystyvät ohjelmaan sitoutumaan täysillä ja pyrimme  luomaan nuorille pelaajille edellytyksiä kehittymään ja sopeutumaan aikuisten peleihin. Ja tavoite on edelleen div 3.

Lisäksi olemme tänä vuonna myöskin mukana Suomen-Cup.ssa jossa odotamme mahdollisimman monta mielenkiintoista peliä.

Ryhmääme mahtuu varmasti vielä uusiakin pelaajia eli jos olet toiminnastamme kiinnostunut ja motivoitunut niin ole yhteydessä textiviestillä 040-5542713 ( Johan Britschgi , joukkueenjohtaja , apuvalmentaja ) niin soitan sinulle sopivalla hetkellä !!

Talven ohjelma :  Harjoitukset tiistaisin 17.01 2023 lähtien  Talvikentällä. Kokoontuminen jäähallilla ( jossa meillä on pukukoppi ) kl.o 20.30.

Harjoituspelit Söderkullan tekonurmella 19.30

To 16.02  –  NJS II  ( div 4 )

To 02.03 –   Noula ( div 3 )

To  09.03 –  Hyps  ( div 3 )

To 16.03 – HIFK II  ( div 4 )

To 30.03  – Fc Kapina ( div 5 )

Lisäksi :  Ke  05.04  Hyvinkäällä  Hyps  ( div 3 )

                To 13.04 Porvoon pallokenttä 19.30 – Nups ( div 3 )

Tags: No tags

Add a Comment

You must be logged in to post a comment