Edustusjoukkue jatkaakin nelosesssa!

Akilleen edustusjoukkue jatkakin nelosessa.Ilmoitus peruutuspaikasta tuli pari viikkoa sitten eli juuri ennen syksyn ensimmäistä palaveria ja tieto otetiin joukkueessa ilolla vastaan.

Uusi tilanne asettaa tietysti uudet haasteet mm joukkueen kokoamisessa ja palaverin perusteella into ottaa haaste vastaan oli ilmeisen positiivinen. Tippuminen vitoseen vaikeutti ymmärrettävästi ryhmän kokoamista mutta nyt tilanne on muuttunut. Neuvotteluja käydään muutaman tasokkaan pelaajan kanssa ja mahdollisuudet niitten onnistumiseen ovat hyvät.Jos lopputulos on myönteinen ensi vuoden edustusjoukkue voi olla paras vuosiin. Saimme tavallaan ylimääräisen mahdollisuuden toiminnan tehostamiseksi ja tästä on pyrittävä saamaan kaikki mahdollinen irti. Ryhmä ei ole vielä valmis ja uusia motivoituneita pelaajia mahtuu varmasti mukaan. Harjoitukset alkavat ke 09.01.19 ja tammikuun aikana pitäisi selvitä millä ryhmällä ja minkälaisin tavoittein lähdemme kauteen 2019. Hyvässä tapauksessa voimme taistella jopa lohkomme kärkipäässä !

Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan niin tekstaa tietosi 040-5542713 niin otan yhteyttä.

Johan Britschgi 11.12.2018

Tags: No tags

Add a Comment

You must be logged in to post a comment