Uusi kausi – uusi mahdollisuus

Akilleen edustusjoukkueen kaksi edellistä – ja varsinkin viime kausi – ovat olleet varsin haastavat. Joukkueen rakentamin yhtenäiseksi ei ole onnistunut ja pelin taso on sen mukaan vaihdellut laidasta laitaan ollen etupäässä heikko. Kestävä pysyvä pelaamisen malli on puuttunut ja tämä johti sitten lopuksi tippumiseen vitoseen !

Tämä on sinänsä harmillista mutta antaa samalla oivan tilaisuuden saattaa toiminta järjestykseen ja mahdollisuuden rakentaa yhdessä toimiva selkeän pelitavan omaksuva joukkue jonka yhteinen tavoite olisi nousu takaisin neloseen. Tätä mahdollisuutta uuteen alkuun ei nyt saisi tuhlata.

Ensi vuoden ryhmä on vielä auki. Suurin osa vanhoista pelaajista jatkavat uransa.Osa nuoremmista pääsevät armeijasta vuodenvaihteessa ja osa vasta kesällä joten hyvin monella  tulevaisuus on vielä auki.

Lauantaina 01.12.18 kl.12.00 pidetään Kokonhallissa kokous jossa keskustellaan kaudesta 2019 ja toive on että kaikki  viime kaudella mukana olleet pelaajat tulisivat paikalle ! uusiakin Akilleen toiminnasta kiinnostuneet ovat myöskin tervetulleita. Tarkoitus on näin saada hyvä alku tulevalle kaudelle ja tavoitteet selkeiksi niin että päästään tekemään alusta lähtien hyvää työtä !

Harjoitukset alkavat sitten ke 09.01 2019 kl.o. 20.30 Kokonniemen talvikentällä ja alussa vain keskiviikkoisin !

Ota yhteyttä jos on kysyttävää ! Johan Britschgi  040-5542713 tekstiviestillä niin soitan takaisin heti kun ehdin !

Tags: No tags

Add a Comment

You must be logged in to post a comment