Kausi käynnissä !

Edustusjoukkueen kausi on käynnistynyt ja paremmin kun vuosiin.Ryhmäkin on nyt koossa ja sisältää sopivasti 22 pelaajaa joista pitkästä aikaa kaksi on maalivahteja. Takana on nyt 5 harjoituspeliä ja kaksi sarjaottelua ja edessä varsinaiset härkäviikot kolmella sarjapelillä viikon sisällä. Niistä jos selviäisimme kunnolla niin hyvältä näyttäisi. Haaste on kova mutta ei mahdoton.
Nurmikenttäharjoitukset käynnistyvät 15.05 ja harjoitusajat ovat kesällä :
Ma 20.30   Hamarin nurmi
Ke  19.30   Kokon.nurmi.
 
Vaikka ryhmä on melko iso niin kausi on pitkä ja varmasti mahtuisi mukaan vielä muutama motivoitunut pelaaja – ole siis yhteydessä jos kiinnostaa.
 
Lähdemme hyvällä sykkeellä ja yhteisin voimin toteuttamaan tavoitteemme joka on sarjapaikan säilyttäminen ja pelitapamme entistä paremman hallitseminen tulevia kausia ajatellen.Olemme hyvällä sykkeellä ja ryhmähengellä liikkeellä ja haluamme pisteitten lisäksi esittää vauhdikasta yleisöön menevää jalkapalloa.
 
Johan Britschgi  / vastuuvalmentaja.
Tags: No tags

Add a Comment

You must be logged in to post a comment