Edustusjoukkueen kausi on sujunut jopa odotettua paremmin.

Akilleen edustusjoukkue säilytti sarjapaikkansa nelosessa viime vuonna vasta luovutuspaikan turvin. Ymmärrettävästi odotukset tällä kaudella olivat maltilliset ja lähinnä tähtäin oli pysyä edelleen samalla sarjatasolla.

Joukkueen kokoaminen onnistui – muutamaa vastoinkäymistä lukuun ottamatta – hyvin ja saatiin aikaiseksi riittävän laaja ja motivoitunut ryhmä.
Kun kausi lisäksi lähti onnistuneesti käyntiin on sarjapaikka jo käytännössä varmistettu kun seitsemän ottelua on vielä pelaamatta ! Joukkue roikkuu jopa tällä hetkellä lähellä nuosukarsintarajaa.
 
Ensi vuoden joukkueen rakentaminen on jo hiljalleen alkamassa ja koetetaan ensi vuodeksi koota tätäkin vuosimallia vahvempi ryhmä – aika näyttää onnistutaanko siinä.
 
Mutta ensin pelataan tämä kausi loppuun- kerrankin ilman putoamispelkoa ja porkkanana jopa syksymmällä karsintapelejä noususta kolmoseen. Riippumatta siitä miten siinä asiassa käy on kulunut kausi antanut rutkasti itseluottamusta koko joukkueelle joka varmasti tietää hyvää kaudelle 2019-2020.
 
Kauden viimeiset kotipelit : To 29.08   Akilles- PPS  Kokonniemen nurmi  18.30
                                                  To  12.09  Akilles- EPS/reservi   Hamari     18.00
                                                  To   26.09  Akilles- OPdot  Porvoon pallokenttä  19.30
                                                   To  03.10  Akilles- PKKU 2 Porvoon pallokenttä  19.30
 
Johan Britschgi / päävalmentaja
 
Tags: No tags

Add a Comment

You must be logged in to post a comment