Kausi 2019 on nyt paketissa !

Akilleen edudtusjoukkueen kausi  2019 sujui selkeästi odotuksia paremmin ja lepsusta viimeisestä sinänsä merkityksettömästä pelistä huolimatta kaudesta jäi positiivinenkuva. Muutama huonompi peli vaikutti siihen että jo lähellä ollut nuosikarsintapaikka jäi kuitenkin saavuttamatta. Tämä olikin sinänsä hyvä asia koska joukkue ei ehkä vielä olisi ollut kypsä pärjäämään kolmosessa. Toisaalta hyvät suoritukset antoivat uskoa siihen että nousu voisi ensi vuonna olla realistinen tavoite.Alustavien keskustelujen pohjalta vaikuttaa siltä että kaikki loppukauden ryhmässä mukana olleet pelaajat jatkavat myöskin kaudella 2020. Lisäselvyyttä tähän saadaan varmasti  pian pidettävässä kauden päätössaunaillassa ja sen jälkeen on tarkoitus kasata ensi kaudeksi vielä entistäkin iskukykyisempi joukkue tavoitteena nousu kolmoseen. Ainakin muutama tasokas vahvistus olisi tervetullut ja kuluvan kauden hyvä esitykset ovat varmasti hyödyksi tässä asiassa. Edustusjoukkueen vahva puoli on – ja tulee toivottavasti jatkossakin olemaan – yhtenäinen ryhmä jolle on helppo asettaa tavoitteita sekä joukkueelle että sen yksittäisille pelaajille.
Harjotukset ensi kautta varen alakvat tammikuussa ja tavoitteena on talven aikan pelata vähintäin 5-6 harjoituspeliä varsinaisten harjoitusten lisäksi. Ja syksyn aikan yritetään pitää muutama yhteinen palaveri juokkuhengen ylläpitämiseksi ja ensi kauden pelikirjan suunnittelemista varten. Tavoite olisi hyvissä ajoin selvittää kaikille omakohtaiset tehtäväkuvat joukkeen sisällä niin että aikaa jää riittävästi tämän ymärtämiseen ja sisäistämiseen. Pyritään tekemään pitkäjänteistä työtä niin että jokainen viihtyy ryhmässä ja sitä kautta saavuttamaan asetetut tavoitteet.
 
Johan Britschgi / valmentaja.
Tags: No tags

Add a Comment

You must be logged in to post a comment