Hankala kausi päättyi onnellisesti.

Akilleen edustusjoukkueen kulunut kausi oli hyvin hankala. Alku sujui surkeasti eikä oma peli tahtonut millään löytyä. Huonojen tulosten seurauksena usko tekemiseen alkoi huolestuttavasti horjua vaikka välillä otteluitten sisällä saatiin systeemit  kohtalaisesti toimimaan.10 ensimmäisen pelin jälkeen pisteitä oli koossa vain 7 kpl ja katastrofaalinen tippuminen vitoseen hähmötti. Muutaman onnekkaankin tapahtuman jälkeen oma peli ja pelirohkeus löytyi ja viimeiset 4 peliä toivat 3 voiton myötä sen verran pisteitä että paikka sälyi hyvällä marginaalilla.Ainoa tappio näissä peleissä tuli hyvän peliesityksen jälkeen jopa hieman epäonnekkaasti ilmeistä sarjanousijaa vastaan. Hyvä näin. Paikka siis säilyi ja viimeisten otteluitten jälkeen usko omaan tekemiseen palasi ja tämä tarkoittaa hyvää ajatellen ensi kautta ( jos Coronatilanne ei asioita sitten sotke ).
Alustavasti vain yksi tämän kauden loppuun asti mukana olevista pelaajista on ilmoittanut että ei ole ensi kaudella käytettävissä  ja tämä siitä syystä että on muuttamassa Porvoosta. Tilanne vaikuttaa siis nyt hyvältä ja jos 1-2 vahvistustakin saataisiin ryhmään mukaan niin tavoite voisi 2021 olla jopa nousu kolmoseen.
Nyt pidetään muutaman kuukauden tauko ja tarkoitus on sitten aloittaa valmistelut ensi kauteen tammikuussa ja toive olisi se että perusryhmä olisi selvillä jo helmikuun alkupuolella.
 
Jos olet kiinnostunut liittymään Akilleen edarin ryhmään niin ole yhteydessä tekstiviestillä niin soitan sinulle kun ehdin ! (040-5542713)
 
Johan Britschgi
Tags: No tags

Add a Comment

You must be logged in to post a comment