Corona sekoittaa valmistautumisen kauteen

Akilleen edustusjoukkueen kausisuunnitelma oli jo enne vuodenvaihdetta kokonaisuudessa valmis ja harjoitusottelutkin sovittu. Tarkoitus on valmistautua kauteen mahdollisimman hyvin ja välttää viimevuotista koko kautta pilannutta huonoa sarjan alkua. Corona-virus näyttää nyt vaikeuttavan valmisteluja ja ainakin helmikuun harjoitukset ja harjoituspelit on peruttu. Joukkuehenkeä olemme pyrkineet pitämään yllä kerran viikossa tapahtuvalla yhteisellä lenkillä korkeintaan 10 miehen ryhmissä ja samalla olemme päässeet vaihtamaan muutama sana myöskin tulevasta kaudesta ja Corona-tilanteesta. Toive on myöskin se että yhteinen lenkki samalla innostaisi kaikkia myöskin omakohtaisesta huolehtimaan säännöllisesti fyysisestä kunnostaan. Muuta ei tällä hetkellä voi kautta ajatellen tehdäkään ja tilanne on kaikilla joukkueilla varmasti yhtä hankala. Positiivista on se että osanotto lenkeillä on ollut hyvä välillä kylmistäkin oloista huolimatta. Lisäetuna meillä on  sekin että joukkueen runko  pysyy ensikin kaudella samana ja pelaajien  ymmärrys pelitapamme tavoitteista ja omista tehtävistä ryhmässä ovat melko selkeät ja tähän  hyvät suoritukset loppukaudesta 2020 varmasti antoi lisäluottoa. Ryhmä alkaa näillä näkyvin olla koossa mutta varmasti mahtuu vielä mukaan jos löytyy kiinnostusta pelata nelosta Akilleen paidassa kaudella 2021 jossa tavoite on taistella jopa noususta kolmoseen. Jos kiinnostaa niin ole yhteydessä tekstiviestillä 040-5542713 niin soitan takaisin !

Nyt ei muuta kun kemppiä. Tehdään asiat JOUKKUEENA  tässä vaikeassakin tilanteessa mahdollisimman hyvin ja otetaan vastuuta omakohtaisesta harjoittelusta tinkimättä ja nostetaan palkka tästä sitten kesällä. Toivotaan että Corona vähitellen hellittää otteensa !

Tags: No tags

Add a Comment

You must be logged in to post a comment