Fotbollsiver – Jalkapallointoa

Har du ett barn som är född 2018 eller 2019 som vill spela fotboll? Nu finns ett nytt lag som börjar träna med start 9.4. tisdagar kl. 17-18 på Kvarnbackens plan. Pris 70 €. Anmäl dig före till: junior.fotboll@akilles.fi. 

Uusi joukkue 2018-2019 syntyneille. Treenit tiistaisin klo 17-18 Myllymäen kentällä. Hinta 70 €. Ilmoittaudu etukäteen sähköpostitse junior.fotboll@akilles.fi

Fotboll är en utmärkt hobby!

Rörelse och aktivitet: Fotboll är en sport som involverar mycket rörelse och aktivitet. För barn är det ett utmärkt sätt att hålla sig i form och bränna av energi samtidigt som de har kul.

Lagsammanhållning: Att spela fotboll lär barnen vikten av teamwork och samarbete. De lär sig att kommunicera med sina lagkamrater, dela på bollen och stödja varandra både på och utanför planen.

Utveckling av färdigheter: Genom att spela fotboll får barnen möjlighet att utveckla sina färdigheter, både motoriska och taktiska. De lär sig dribbla, passa, skjuta och försvara, vilket bidrar till deras allmänna idrottsliga utveckling.

Självförtroende: När barnen märker att de förbättrar sig och lyckas på planen, ökar deras självförtroende. Detta kan ha en positiv inverkan på andra områden av deras liv också.

Social interaktion: Fotboll är en social sport där barnen får möjlighet att träffa nya vänner och bygga relationer. Att vara en del av ett lag ger dem en känsla av gemenskap och tillhörighet.

Roligt och spännande: Slutligen, fotboll är helt enkelt kul och spännande för barnen! Att springa runt på planen, göra mål och vara en del av en match är upphetsande och underhållande för dem.

Sammanfattningsvis kan man säga att fotboll erbjuder en mängd fördelar för barn, både fysiskt, mentalt och socialt. Det är en sport som främjar hälsa, självförtroende och kamratskap samtidigt som den erbjuder en rolig och spännande upplevelse för alla som är med.

Tags: No tags

Add a Comment

You must be logged in to post a comment