Nytt hobbylag för herrar- Uusi harrastejoukkue miehille

Akilleen kantapäät

Akilles har nu fått ett eget hobbylag i fotboll för herrar som går under namnet Akilleen Kantapäät. Laget har träningar två gånger i veckan och kommer i sommar att spela i bolags serien i Borgå stads regi. Nya spelare av alla nivåer ryms med i verksamheten. Om du är intresserad att delta så kontakta Jarno Saari ( jarno.saari@gmail.com ) eller 0503518680.Träningar lördagar kl 15-16 Kvarnbacken, onsdag kl 20.15-21.15 Ånäs Akilles on perustanut jalkapallon harrastejoukkueen miehille, jonka nimi on Akilleen Kantapäät. Joukkue kokoontuu harjoittelemaan kahdesti viikossa ja aikoo kesällä pelata Porvoon puulaakisarjassa. Uusia, kaikentasoisia pelaajia mahtuu mukaan! Jos olet kiinnostunut liittymään jengiin niin ota yhteyttä Jarno Saareen ( jarno.saari@gmail.com ) tai 0503518680.

Harjoitukset lauantaisin klo 15-16 Myllymäki, keskiviikko klo 20.15-21.15 Suisto.

 …

Tags: No tags

Add a Comment

You must be logged in to post a comment