Linnéa Höysti och Niclas Grönlund premierades
Prisen för Akilles bästa för år 2020 delades ut på Borgå centralidrottsplan under onsdagskvällen. Akilles handboll fick denna gång ta emot pris i två kategorier. 
 
Priset för Bästa bolljunior under 17 år gick till Linnéa Höysti. 
 
Linnéa, 17, började spela handboll som åttaåring. Nästa säsong kommer hon troligen att spela med Akilles div1 och något FM-lag. Hennes bästa handbollsminnen är turneringar såsom Sjundeå Cup och den svenska turneringen Irstablixten i Västerås. I höst börjar hon sitt tredje år vid Borgå Gymnasium. Hennes framtidsplaner är att studera vid någon trevlig studiestad, t.ex. i Åbo. Andra saker som hon tycker om att göra är att vara med sina vänner och sin pojkvän, att vara med sina katter och familj samt spela spel och tillbringa mycket tid på sociala medier. 
 
Priset för En god insats gick till Niclas Grönlund.
 
Niclas har de senaste tre åren fungerat som lagledare för P08. Hans bästa handbollsminnen är alla tillfällen, stora och små, där pojkarna utvecklas och överträffar sig själva. 
 
Stort grattis!