Guld, silver och brons för Akillesjuniorerna i GANT Beach Cup 2021

Akilles handboll tog hem medaljer i tre åldersklasser i GANT Beach Cup, som spelades på Ekvalla strand i Åbo under veckoslutet.

P08 tog guld i sin åldersklass efter finalmatchen mot Dicken Röd. Christian Illman, tränare för P08, säger att pojkarna spelade beachhandboll för första gången, men lärde sig snabbt vad det gick ut på. Alla spelare hittade snabbt sina roller på planen, och i och med att man spelar med 3+1 spelare, så lade detta nog grunden till att spelet flöt på så fint. Enligt Illman spelade pojkarna enkelt och effektivt, och vann alla fem matcher under ordinarie speltid. De kämpade otroligt bra för varenda boll och ända till slut, även om regnet öste ner emellanåt.

F09 tog silver efter finalmatchen mot GrIFK och P09 tog brons efter bronsmatchen mot HF ÅIFK. Ric Liljendal, tränare för F09 och P09, tycker att turneringen är en väldigt bra inledning på säsongen. Han är glad över de fina resultaten, men säger att huvudmålet ändå är att få spela och ha roligt.

Stort grattis till alla medaljörer!

Kultaa, hopeaa ja pronssia Akilleksen junioreille GANT Beach cup 2021:ssa

Akilles käsipallo toi GANT Beach cupista mukanaan mitaleja kolmesta ikäluokasta. Turnaus pelattiin Ekvallan rannalla Turussa viikonloppuna.

P08 otti kultaa ikäluokassaan voitettuaan finaalipelin Dicken Rödiä vastaan. Christian Illman, P08:n valmentaja, kertoo, että pojat pelasivat ensimmäistä kertaa rantakäsipalloa, mutta oppivat nopeasti, mistä lajissa on kyse. Kaikki pelaajat löysivät nopeasti roolinsa pelikentällä, jossa pelataan 3 + 1 pelaajalla, ja se sai pelin kulkemaan hyvin. Illmanin mukaan pojat pelasivat yksinkertaisesti ja tehokkaasti ja he voittivatkin kaikki viisi peliään normaalin peliajan puitteissa. Pojat tsemppasivat toisiaan uskomattoman hyvin ja pelasivat jokaisen pallon loppuun saakka ajoittaisesta rankkasateesta huolimatta.

T09 saivat hopeaa GrIFK:ta vastaan pelatusta finaalipelistä ja P09 saivat pronssia HC ÅIFK:ta vastaan pelatun pronssipelin jälkeen. Ric Liljendal, T09- ja P09-joukkueiden valmentaja, ajattelee, että turnaus oli todella hyvä aloitus kaudelle. Hän on iloinen hyvistä lopputuloksista, mutta sanoo päätavoitteen kuitenkin olevat pelaaminen ja hauskanpito.

Onnea kaikille mitalisteille!

P08_Beach Cup_2
F09_Beach Cup
P09_Beach Cup