Akilles käsipallo valmistautuu kauteen / Akilles handboll förbereder sig inför säsongen

Akilleksen miesten edustusjoukkue valmistautuu alkavaan kauteen valmentajansa Besim Qerimin johdolla. Hallissa on harjoiteltu kuvioita jo kuukauden verran. Koossa on vajaan kahdenkymmenen innokkaan pelaajan ryhmä joka taas on sekoitusta nuorta sekä hiukan kokeneempaa pelaajaa. Ensimmäistä kertaa nähdään miesten edustuksessa yhtä aikaa Ahlgrenin veljekset Richard, Niclas sekä Philip. Kaikki kolme ovat Akilleksen kasvatteja mutta hakeneet liigakokemusta Dickenistä sekä HIFK:sta.

Ykkösdivisioonassa on 14 joukkuetta jotka pelaavat yksinkertaisen sarjan jonka jälkeen 7 parasta jatkavat ylempään jatkosarjaan ja loput 7 alempaan jatkosarjaan. Joukkueen ensimmäinen peli on Suomen Cupin ensimmäisen kierroksen ottelu kotona 4 syyskuuta Raaseporilaista  EIF:ää vastaan. Ykkösdivioonan ensimmäinen ottelu on vieraissa 15 syyskuuta HIFK  Akatemiaa vastaan. Ensimmäinen kotipeli pelataan 25 syyskuuta jolloin vastaan tulee GrIFK Akatemia Kauniaisista.

Hilding Mattsson, joukkueenjohtaja

Akilles herrars representationslag förbereder sig inför säsongen under ledning av tränaren Besim Qerimi. Träningarna har pågått i hallen i snart en månad. Spelartruppen består av knappt tjugo ivriga spelare, både lite yngre och lite mer erfarna. För första gången spelar bröderna Ahlgren, Richard, Niclas och Philip, samtidigt i herrarnas representationslag. Alla tre har fostrats i Akilles men skaffat sig ligaerfarenhet i Dicken och HIFK.

Laget spelar sin första match i Finska Cupens första omgång mot EIF från Raseborg den 4 september. I första divisionen spelar 14 lag en enkel serie varefter sju lag fortsätter i den övre fortsättningsserien och de övriga sju i den lägre fortsättningsserien. Sin första seriematch spelar laget borta mot HIFK Akademi den 15 september. Första hemmamatchen spelas den 25 september mot GrIFK från Grankulla.

Hilding Mattsson, lagledare