Akilles herrar hade väckarklockan på 14:05 / Akilleksen miehillä oli herätys kello 14:05

Akilles herrar hade sin första hemmamatch i division 1 på lördag mot GrIFK Akademi. Efter att det blev vinst i bortamatchen mot HIFK Akademi var förhoppningen att hemmapremiären också skulle fixas. Hemmalaget fick en trög start och efter fem minuter stod spelet 1-6. Småningom fick Akilles sitt spel och fungera samtidigt som mål-Borgman blev varm i kläderna. Vid halvtid hade hemmalaget tagit ledningen (17-16) i matchen. Andra halvans första fem minuter var en spegelbild av början på matchen, nu tog hemmalaget 6-1 efter fem minuter. Akilles ledde matchen under hela andra halvan och tog sin andra seger på lika många matcher. Nästa lördag bortamatch mor Ekenäs, dags för revansch efter Cup-förlusten?

Akilleksen miehillä oli kotikauden avaus 1-divisioonassa lauantaina kun vastaan tuli GrIFK Akademi. Vierasvoitto HIFK Akademista antoi lupauksia että myös kotiavaus hoidettaisiin. Kotijoukkueella oli kuitenkin unelias alku ja viiden minuutin jälkeen vieraat johtivat 1-6. Pikku hiljaa kotijoukkue sai pelin kulkemaan samalla kun maalissa lämmettiin hienoihin torjuntoihin. Puoliajalla kotijoukkue jo johti lukemin 17-16. Toisen puoliskon alku oli Granille samaa myrkkyä kuin mitä ekan alku oli Akillekselle. Akilles vei ensimmäiset viisi minuuttia 6-1. Akilles johti ottelua koko toisen puoliskon ja otti toisen voiton yhtä monesta ottelusta. Ensi lauantaina EIF vastassa vieraissa, olisiko revanssin aika Cup-häviön jälkeen.