Akilleksen naiset aloittivat kauden komealla voitolla / Akilles damer inledde säsongen med en klar seger

Akilleksen naiset aloittivat kauden voitokkaina kotikentällään. HIFK Akatemia tuli nuorella ja pienellä kokoonpanolla sunnuntain peliin, kun Akilles taas oli saanut kahden kokoonpanon verran naisia mukaan ensimmäiseen peliin.

Naiset aloittivat pelin tunnustellen ja ensimmäiset 10 minuuttia mentiin tasatahtiin. Tämän jälkeen rentous peliin kuitenkin löytyi ja Akilles kuroi mukavan kaulan vastustajiinsa. Ottelussa tuli onnistumisia laajalla rintamalla ja valmentaja pääsi turvallisen maalieron turvin testailemaan myös erilaisia pelipaikkoja ja -kuvioita.
Molemmat Akilleksen maalivahdeista tekivät ensiesiintymisensä naisten 1. divisioonassa ja pelasivat upeasti hyvän puolustuspelin avustamina. Loppunumeroiksi kirjattiin 27-17.

Pitkään emme pääse tunnelmoimaan voittoa, sillä jo tulevana perjantaina matkataan seuraavaan peliin Kauniaisiin, jossa vastaan asettuu kivenkova GrIFK Young ladies.

Annika Helin-Pohjola, Akilleksen naisten kapteeni

Akilles damer tog en klar på söndagen, då de inledde handbollssäsongen mot HIFK Akatemia på hemmaplan. Helsingforslaget kom med ett ungt och litet lag, medan Akilles hade fått med sig en stor mängd spelare till sin första match.

Damerna började avvaktande och matchens första tio minuter var jämn. Efter det hittade Akilles ett flyt i sitt spel och drog ifrån. Akilles damer lyckades på bred front och den stora målledningen gjorde det möjligt för tränaren att prova på nya spelpositioner och körningar. Akilles båda målvakter spelade för första gången i laget och lyckades strålande i sin premiärmatch i division 1. Detta kombinerat med ett utmärkt försvarsspel ledde till att slutsiffrorna skrevs 27-17 till Akilles.

Nu gäller det att snabbt vända blickarna framåt. Redan på fredag möter vi nämligen det stenhårda laget GrIFK Young ladies i Grankulla.

Annika Helin-Pohjola, kapten för Akilles damer

Akilleksen maalintekijät / Akilles målgörare:

Linnéa Höysti 8, Heidi Grönqvist 4, Annika Ketola 4, Jennifer Smeds 4, Cassandra Ekholm 2, Annika Helin-Pohjola 1, Elin Kneck 1, Heidi Kuhlberg 1, Sofia Söderholm 1, Lilian Österblom 1.