Akilles jatkaa hyviä otteitaan / Akilles fortsätter med fina tag
EIF-Akilles 23-30 (9-18)
 
Akilles kävi lauantaina Tammisaaressa hakemassa pisteet paikalliselta EIF:ltä. Kotijoukkue pysyi mukana tilanteeseen 3-3 mutta tämän jälkeen Akilles meni menojaan. Akilleksen johto ei numeroiden valossa ollut kertaakaan uhattuna mutta käsipallossakin hyvän olon tunne kesken ottelun voi olla vaarallista. Tällä kertaa joukkueen fokus oli terävänä loppuun asti ja syksyn kolmas voitto kolmesta ottelusta oli tosiasia. Akilleksella puolustus toimi jolloin varaa oli myöskin hiukan kolistella tolppia. Sarjassa on nyt enää kaksi puhtaan pelin joukkuetta Akilles sekä HK Pötsi.
 
Akilles åkte på lördagen till Ekenäs och plockade hem poängen av lokalföreningen EIF. Hemmalaget hängde med till 3-3 men efter det så var det Akilles för hela slanten. I siffror var Akilles seger aldrig hotad men också i handboll är välbehagskänslan mitt under spel farlig. Denna gång höll spelarna sitt fokus skarpt under hela matchen och säsongens tredje seger på tre matcher ett faktum. Akilles försvarsspel var bra, vilket också möjliggjorde lite stolpskott i anfallet utan att segern hotades. I serien finns det nu endast två lag med rent spel, Akilles och HK Pötsi.
 
Hilding Mattsson, joukkueenjohtaja / lagledare
 

Akilleksen maalintekijät / Akilles målgörare: Petri Lindfors 8, Niclas Ahlgren 6, Sergiy Shevchenko 5, Philip Ahlgren 4, Henri Storsjö 2, Edvard Tilles 2, Tobias Blomfeldt 1, Robert Holmberg 1, Niklas Högström 1.