Akilles siirtyi divarissa johtoon / Akilles toppar division 1

Akilleksen miesten käsipallojoukkue joka pelaa 1-divisioonassa siirtyi taulukossa ykkössijalle kun SIF Academy Siuntiosta joutui antamaan luovutusvoiton (10-0). Ottelu oli määrä pelata tulevan lauantaina mutta koska Siuntion liigajoukkueella on samanaikaisesti peli Karjaata vastaan niin heillä ei ollut tarpeeksi pelaajia divarijoukkueeseen. Akilles ei lyhyellä varoitusajalla löytänyt kaikille sopivaa uutta pelipäivää.

Akilles herrlag i handbollens 1-division steg till tabelletta då SIF Academy från Sjunde fick  ge WO (10-0). Matchen skulle ha spelats inkommande lördag men då Sjundeås ligalag samtidigt har en match i Karis så räckte deras spelare inte till för spel i Borgå. Akilles kunde inte med kort varsel hitta en ny speldag som skulle ha passat för alla.

Hilding Mattsson, joukkueenjohtaja / lagledare

Joukkue ja sarjataulukko / Laget och serietabellen