Vaikeata mutta voitto / Svårt men vinst

PIF-Akilles 26-29 (13-15)

Kolmen viikon tauko otteluista ja kolmen tunnin ajomatka Paraisille. Sen lisäksi vielä aikainen peli eli aikainen lähtö. Siinä lähtökohdat kun Akilles kävi Paraisilla hakemassa pisteet Porvooseen. Akilles teki ottelusta vaikean itselleen mutta loppujen lopuksi Akilleksen pelaajat pystyivät pitämään pään kylmänä aika sekavassa ottelussa. Sekavuus näkyi muun muassa rangaistusten määrässä, yhteensä 13 kahden minuutin rangaistusta. Vaikeimpina hetkinä Robin Borgman maalissa piti tunnelmaa yllä torjunnoillaan. Akilles jatkaa puhtaan pelin joukkueena, viisi kierrosta ja 10 pistettä. Ensi lauantaina vastaan tulee kotihallissa Cocks Akatemia, Riihimäeltä. Ottelu alkaa kello 14.

Tre veckors paus från matcher och tre timmars körtid till Pargas. Sedan ännu tidig match och tidig start. Det var utgångspunkten då Akilles åkte till Pargas för att hämta hem två poäng. Akilles gjorde det svårt för sig men till slut lyckades Akillesspelarna hålla huvudet kallt i en ganska rörig match. Rörigheten syntes bland annat i antalet två minuters utvisningar, sammanlagt 13 stycken. När det var som svårast höll målvakten Robin Borgman stämningen uppe med sina parader. Akilles fortsätter med rent spel, fem omgångar och 10 poäng. Nästa lördag möter Akilles Cocks Akatemia från Riihimäki i hemmahallen. Matchstart kl 14.

Hilding Mattsson, joukkueenjohtaja / lagledare

Maalintekijät / Målgörare: Petri Lindfors 3, Philip Ahlgren 3, Lauri Helin-Pohjola 1, Robin Borgman 2, Robert Holmberg 1, Richard Ahlgren 3, Sergiy Shevchenko 5, Henri Storsjö 2, Niclas Ahlgren 9.