Miehet voittoon kärkiottelussa / Herrarna vann toppmatchen

HK Pötsi-Akilles 31-34 (15-21)

Akilleksen miesten edustusjoukkue vietti lauantai-iltaa Helsingin Pirkkolassa HK Pötsin vieraana. Mistään turhasta reissusta ei ollutkaan kyse koska tuliaisina oli kaksi pistettä ja siirtyminen yksin sarjajohtoon. Ensimmäinen puoliaika oli täydellistä näytöstä Akilleelta. Puoliajalle mentäessä maaliero oli kutistunut kuuteen mutta pelinkuva oli selvä: Akilles puolusti ja hyökkäsi tehokkaasti. Maalissa Jacob Boström torjui sen mikä puolustukselta meni ohi. Toiseen puoliaikaan rutinoitunut HK Pötsi tuli selvästi sisuuntuneena, kotijoukkueen puolustus tiivistyi ja Akilles sai tehdä enemmän työtä sen murtamiseksi. Maali maalilta kotijoukkue lähestyi. Kun muutama minuutti oli jäljellä, Akilles oli kahden maalin johdossa ja HK Pötsi sai seitsemän metrin heiton. Pötsin Ahti Rogenbaum heittämään ja Akilleeen maalissa Anton Westerlund torjui! Peli oli selvä ja Akilles siirtyi divarissa ainoaksi puhtaan pelin joukkueeksi!

Akilles herrar firade lördag kväll i Britas, Helsingfors, som gäst hos HK Pötsi. Resan visade sig inte vara onödig, eftersom Akilles fixade två poäng och steg som ensam etta i serieledning. Första halvlek var en ren Akillesuppvisning. Vid paus hade ledningen krympt en aning men var fortfarande sex mål. Spelbilden var klar, Akilles försvarade och anföll effektivt. I målet fixade Jacob Boström det som försvaret missade. I andra halvlek tätade HK Pötsi rejält till sitt försvar. Akilles fick jobba hårt för varje mål. Hemmalaget knappade in mål för mål på försprånget. Då endast ett par minuter återstod var Akilles ledning två mål och domarna dömde sju meters kast åt HK Pötsi. HK Pötsis Ahti Rogenbaum ställde sig bakom sju meters sträcket och Anton Westerlund i Akillesmålet räddade! Spelet var avgjort och Akilles är enda lag med rent spel!

Hilding Mattson, joukkueenjohtaja/lagledare

Akilleksen maalintekijät/Akilles målgörare: Petri Lindfors 2, Philip Ahlgren 7, Robert Holmberg 1, Sergiy Shevchenko 8, Henri Storsjö 8, Niclas Ahlgren 8.