Fyra poängs veckoslut / Neljän pisteen viikonloppu
Akilles befäste sin ledning i 1-divisionen under veckoslutet då laget först på fredagen slog Dicken Akademi i Britas och sedan på söndagen ÅIFK Akkupojat hemma i Borgå. Topplagen har spelat åtta matcher och Akilles ledning är fyra poäng till tvåan HK Pötsi.
 
I matchen mot Dicken togs poängen hem långt tack vare ett bra försvarsspel, 21 insläppta mål är helt godkänt. Då man vet att Dicken alltid har snabba fötter och då bortaplan alltid är lite knepigare så var slutresultatet bra. Matchen var en riktig kvällsmatch som slutade lite före klockan 22.
 
I matchen mot Åboborna stod mycket på spel då Akilles förlorat mot dem i bortamatchen på hösten. Det märktes också direkt att det var lite prestige i matchen. Domarna dömde sammanlagt tio två minuters utvisningar av vilka fyra till Akilles. Publiken bjöds på spänning i den jämna matchen ända till den sista spelminuten men Akilles fixade hem poängen. Akilles målspruta Niclas Ahlgren nätade i veckoslutets två matcher sammanlagt 25 gånger!
 
Akilles har fyra matcher kvar av vilka endast en är hemmamatch, det vill säga Akilles-HK Pötsi på lördag 2.4 klockan 14.
 
Akilles vankisti johtoaan käsipallon 1-divisioonassa viikonloppuna kun se haki ensin perjantaina kaksi pistettä Pirkkolasta Dicken Akatemiaa vastaan ja sitten kotona sunnuntaina kaksi pistettä ÅIFK Akkupoikia vastaan. Kärkijoukkueet ovat pelanneet kahdeksan ottelua ja Akilleksella on neljän pisteen johto toisena olevaan HK Pötsiin.
 
Dicken-pelissä Akilles hoiti pisteet kotiin pitkälti puolustuksen kautta, 21 maalia omiin antaa puolustukselle hyvän arvosanan. Kun tiedetään Dickenin perinteisiin kuuluvat vikkelät jalat ja aina hiukan vaikea vieraskenttä niin lopputulos oli hyvä. Peli oli varsinainen iltapeli joka päättyi hiukan ennen kello 22:ta.
 
Turkulaisia vastaan oli pelissä kalavelkojen maksamista, Akilles hävisi syksyllä Turussa. Pelissä olikin enemmän sähköä ilmassa kuin mitä oli perjantain pelissä. Pöytäkirjaan merkittiin yhteensä 10 kappaletta kahden minuutin ulosajoja joista neljä kotijoukkueelle. Yleisölle tarjottiin jännitystä tasaisessa ottelussa aivan viimeiselle minuutille saakka mutta Akilles hoiti homman ja pisteet kotiin. Akilleksen maalitykki Niclas Ahlgrenin saldo kahdesta ottelusta 25 maalia!
 
Akilleksella on neljä ottelua jäljellä joista ainoastaan yksi kotiottelu eli Akilles-HK Pötsi lauantaina 2.4 kello 14.
 
Hilding Mattsson, lagledare / joukkueenjohtaja
 
 
Dicken Akademi-Akilles 21-25 (10-13)
 
Niclas Ahlgren 11, Petri Lindfors 4, Henri Storsjö 4, Richard Ahlgren 3, Philip Ahlgren 2, Tom Mannonen 1, Robin Borgman mv.
 
 
Akilles- ÅIFK Akkupojat 32-30 (17-15)
 
Niclas Ahlgren 14, Philip Ahlgren 5, Henri Storsjö 4, Alexander Holmberg 3, Petri Lindfors 2, Robert Holmberg 2, Tom Mannonen 1, Niklas Högström 1, Robin Borgman mv.