Akilles käsipallon edustusten valmentajasopimukset tehty / Tränarkontrakten gjorda för Akilles handbolls representationslag

Naisten joukkueen päävalmentajana jatkaa Besim Qerimi. Besim tuntee pelaajat ja päästään heti jatkamaan siitä mihin keväällä jäätiin. Viime kausi oli joukkueelle haastava. Korona ja loukkaantumiset verottivat kokoonpanoa ja aika harvassa ottelussa voitiin pelata niin että kaikki runkopelaajat olivat samaan aikaan paikalla.

Tulevalla kaudella Akilleksen A-tytöt sulautuvat naisten joukkueeseen. Viime kaudella jo harjoiteltiin yhdessä. Tuleva kausi on naisten osalta jo lähtenyt käyntiin. Joukkue on harjoitellut kesäkuun alusta pari kertaa viikossa ja pelaajatilanne näyttää todella hyvältä. Naisten 1-divisioonaan on ilmoittautunut 11 joukkuetta joten hallissa tullaan näkemään monta hienoa ottelua. Joukkueenjohtajana jatkaa Jussi Brunberg ja taustajoukoissa ovat mukana Pia Rask ja Johan Höysti.

Miesten joukkueessa valmennusvastuuta ottaa Porvooseen muuttanut Dmytro (Dima) Kamelin (s. 1974). Hän on pelannut Ukrainassa, Puolassa ja lopettanut uransa Suomessa Riihimäen Cocksin riveissä jossa hän pelasi noin kymmenen vuotta. Pelaajauran jälkeen hän on toiminut Cocksin valmennusryhmässä sekä juniorivalmentajana.
-Otan innostuneena haasteen vastaan toimia ensimmäistä kertaa aikuisten joukkueen
päävalmentajana, Kamelin toteaa.

Akilleksen miesten joukkue voitti I-divisioonan viime kaudella ja tavoitteena on menestyä myös alkavalla kaudella.
-Pelaaminen ja menestyminen ykkösdivisioonassa antaa mahdollisuuden seuran omille kasvateille saada runsaasti peliaikaa ja se näkyy myös siinä että yleisö löytää hyvin paikalle seuraamaan otteluitamme, toteaa Akilles käsipallon puheenjohtaja Johan Höysti.

Valmennusryhmään kuuluu myös Stefan Lindroos joka lopetti uransa Akilleksen pelipaidassa. Lindroos hoitaa osan harjoituksista ja Dima Kamelin ottaa kokonaisvastuun harjoituksista sekä pelivastuun. Muu joukkueenjohto pysyy ennallaan eli huoltajana jatkaa Matti Narinen ja joukkueenjohtajana Hilding Mattsson.


Besim Qerimi fortsätter som tränare för Akilles damlag i handboll. Besim känner spelarna och vi är nöjda över att han fortsätter. Efter en ganska tung fjolårssäsong med många skador och en pandemi som gjorde att spelartruppen levde väldigt mycket hoppas vi på en lite ”normalare” säsong 2022-2023.

Akilles A-flickor kommer i år att spela i damlaget. I fjol tränade alla tillsammans men nu kommer laget att bildas av damspelare + A-flickor. För damlagets del har säsongen redan startat med gemensamma uteträningar två gånger per vecka. Damernas division 1 kommer att spelas med 11 lag så publiken har många fina matcher att se fram emot. Som lagledare fortsätter Jussi Brunberg. Pia Rask och Johan Höysti ingår också i lagets organisation.

I herrlaget tar Dmytro (Dima) Kamelin (f. 1974), som flyttat till Borgå, över tränaransvaret. Han har spelat handboll i Ukraina, Polen och i ca tio år i Cocks från Riihimäki där han avslutade sin spelarkarriär. Efter sin spelarkarriär han varit med i Cocks tränarteam samt fungerat som juniortränare.
– Jag tar med stor iver emot uppdraget att för första gången fungera som huvudtränare för ett seniorlag, konstaterar Kamelin.

Akilles herrlag vann första divisionen den gångna säsongen och målsättningen är att nå framgång också nästa säsong.
-Att spela framgångsrikt i 1-divisionen ger möjligheter för föreningens egna spelare att få rejält med speltid vilket i sin tur innebär goda publiksiffror, konstaterar Akilles handbolls ordförande Johan Höysti.

I tränarteamet ingår också Stefan Lindroos som tidigare spelat i Akilles. Lindroos sköter om en del av träningarna och Dima Kamelin tar helhetsansvaret över träningarna samt matcherna. I övrigt hålls lagledningen intakt det vill säga servicen sköts av Matti  Narinen och som lagledare fungerar Hilding Mattsson.

Johan Höysti 0400 912005
Ron Liljendal 040 7385599
Jon Brunberg (naiset/damer) 040 5802116
Hilding Mattsson (miehet/herrar) 040 8334495

Akilles Handboll_2_22-23
Besim Qerimi jatkaa naisten valmentajana. Besim Qerimi fortsätter som damlagets tränare.
Dmytro (Dima) Kamelin (keskellä) ottaa valmennusvastuuta miesten joukkueessa. Vasemmalla Akilles käsipallon puheenjohtaja Johan Höysti ja oikealla joukkueenjohtaja Hilding Mattsson. Dmytro (Dima) Kamelin tar över tränaransvaret för herrlaget. Till vänster Akillles handbolls ordförande Johan Höysti och till höger lagledare Hilding Mattsson.