Akilles aloitti niukalla tappiolla

Akilles-BK-46 Akatemia 24-25 (14-12)

Akilles aloitti kautensa miesten 1-divisioonassa niukalla kotitappiolla Karjaan BK-46 akatemiajoukkuetta vastaan. Pelikellossa oli aikaa jäljellä 10 sekuntia kun vieraat saivat 7-metrin heiton joka meni hyvän ottelun tehneen maalivahti Anon Westerlundin selän taakse. Akilles otti vielä aikalisän kun aikaa oli jäljellä 4 sekuntia mutta summeri pelasti Karjaan pistemenetykseltä. Kokonaisuudessaan ottelu oli erittäin tasaväkinen, suurin maaliero ottelun aikana oli kolme maalia. Valmentaja Dima Kamelin oli tyytyväinen peli ilmeeseen vaikkakin maalin tappio jäi harmittamaan. Yleisöä oli hyvin paikalla ja he saivatkin nauttia jännitysnäytelmästä vaikkakin pisteet matkasivat vieraiden mukana Karjaalle.

Akilles: Niclas Ahlgren 7, Petri Lindfors 4, Linus Schmidt 3, Richard Ahlgren 3, Niklas Högström 3, Alvar Andersson 2, Juuso Halonen 1, Emil Andersson 1.

Hilding Mattsson, joukkueenjohtaja