Hilding Mattsson ny ordförande för Akilles r.f. / Hilding Mattsson on Akilles r.f.:n uusi puheenjohtaja
Hilding Mattsson har valts till ny ordförande för Akilles r.f. Han tar över efter Johan Söderberg, som lämnade posten vid årskiftet.
 
Hilding har en lång erfarenhet av Akilles verksamhet, främst inom handbollen. Han kom med i verksamheten som handbollspappa 1993 och fungerade sedan som lagledare, kassör och ordförande från 2000 elva år framåt. År 2011 blev Hilding vald till ”Vuoden seurajohtaja” av Handbollsförbundet. Idag är Hilding fortfarande aktiv inom Akilles handboll som styrelsens viceordförande och som lagledare för Akilles herrlag.
 
Till Hildings bästa minnen hör Eken Cup finalen med CP86 och herrarnas avancemang till FM-ligan 2008.
 
Grattis Hilding!
 
Hilding Mattsson on valittu Akilles r.f.:n uudeksi puheenjohtajaksi. Hänen edeltäjänsä oli Johan Söderholm, joka jätti paikan vuoden vaihteessa.
 
Hildingillä on pitkä kokemus Akilleksen toiminnasta, etupäässä käsipallosta. Hän tuli mukaan toimintaan käsipalloisänä 1993 ja on toiminut joukkueenjohtajana, rahastonhoitajana sekä puheenjohtajana vuodesta 2000 yksitoista vuotta eteenpäin. Vuonna 2011 Käsipalloliitto valitsi Hildingin ’’Vuoden seurajohtajaksi’’. Tänään Hilding on aktiivinen Akilles käsipallossa hallituksen varapuheenjohtajana ja hän toimii myös joukkueenjohtajana Akilleksen miesjoukkueelle.
 
Hildingin parhaat käsipallomuistot ovat Eken Cupin finaali CP86 kanssa sekä miesten nousu SM-liigaan vuonna 2008.
 
Onnea Hilding!
 
#akilleshandball #grönovit #borgå #porvoo