Vi tackar Simon Blomfeldt / Kiitos Simon Blomfeldtille

Efter knappt ett och ett halvt år som juniorkoordinator har de blivit dags för nya utmaningar för migJag vill tacka alla som har ställt upp och hjälpt till att göra mitt jobb smidigare. Jag ser tillbaka på min tid som juniorkoordinator som utmanande men mycket givande, och jag hoppas jag har fått juniorarbetet på rätt väg och att arbetet fortsätter även efter min tid.
Ni kommer fortfarande att se mig i hallen både som tränare för juniorer samt som spelare i herrarna. Det är bara att komma och fråga om de är något ni undrar. Tack för min tid och så ses vi i hallen! 

Puolentoista vuoden jälkeen on aika uusille haasteille. Haluan kiittää kaikkia jotka ovat auttaneet että olen voinut tehdä työtäni sujuvasti. Kun katson aikaani junioorikoordinaattorina niin se on ollut suuri haaste mutta myös todella palkitsevaa. Toivon että olen saanut juniorityön oikealle polulle ja että työ jatkuu myös tulevaisuudessa.
Tulette näkemään minut edelleen hallilla valmentajana junnuissa ja pelaajana miehissä. Jos on jotain kysymyksiä niin aina voi tulla kysymään. Kiitos minun ajasta ja nähdään hallilla!

Simon Blomfeldt