Akilles jääpallon hallitus tiedottaa – Styrelsen för Akilles Bandy informerar


Akilles jääpallon hallitus noudattaa Suomen hallituksen ja Jääpalloliiton hallituksen linjaa liittyen koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi ja on kokouksessaan päättänyt, että bandyliigan finaali pelataan tyhjille katsomoille. Tämä tarkoittaa sitä, että joukkueiden, taustahenkilöiden ja toimitsijoiden lisäksi alueella ovat vain sen valvonnasta vastaavat henkilöt. Muilta alueelle on pääsy kielletty. Tämän päivän tiedon perusteella ottelu televisioidaan kuitenkin YLE areenassa suorana.
Ennakkoon ostettujen pääsylippujen hyvittämiseen liittyvistä käytännöistä tiedotamme ensi viikolla. Jääpallofinaalin kansanjuhlana peruuntuminen on koko lajin ja järjestäjien kannalta erittäin ikävää, mutta järjestäjinä luonnollisesti noudatamme Suomen hallituksen linjaa. Akilles Bandyn hallituksen nyt tekemä päätös on myös taloudellisesti hyvin raskas seuralle. Tapahtuman järjestelyt olivat hyvin pitkällä ja fasiliteetteja luominen tapahtumalle lähes valmiina. Nyt käynnistetään välittömästi katsomoihin purkutyöt.
Lehdistölle järjestetään perjantaina klo 18.00 Pallokentällä tilaisuus, jolloin tiedotetaan lehdistön mahdollisuudesta raportoida Bandyliigan finaalista.

Akilles Bandyn hallitus

Lisätiedot:
Jari Kettunen
Puheenjohtaja
040-5141133

Akilles Bandy styrelse följer den finländska regeringens och Finlands Bandyförbunds linje för att minska smittspridningen av coronaviruset och har vid sitt möte beslutat att bandyfinalen spelas inför tomma läktare. Detta innebär att endast spelare, lagledning och behövliga funktionärer har tillträde till området. Enligt den information som finns att tillgå idag kommer matchen att direktsändas på YLE Arenan.
Under inkommande vecka kommer Akilles Bandy att meddela hur återbetalning av förköpta biljetter kommer att ske i praktiken. Annulleringen av bandyfinalen som folkfest är mycket olycklig för hela grenen samt för arrangörerna, men som arrangörer följer Akilles naturligtvis den finska regeringens linje. Akilles bandystyrelses beslut är ett tungt ekonomiskt bakslag för föreningen. Byggandet av läktare och övriga faciliteter var ganska långt klart. På fredagen inleds demontering av läktare, tält och övrigt.
En presskonferens kommer att hållas på fredagen klockan 18.00 vid bollplanen, då meddelas om pressens möjlighet att på plats bevaka bandyfinalen.

Akilles Bandys styrelse

Ytterligare information:
Jari Kettunen
ordförande
040-5141133

Tags: No tags

Add a Comment

You must be logged in to post a comment