Bandykoulu alkaa – 1.12. – börjar Bandyskolan

Akilles Bandy järjestää vuonna 2010 ja myöhemmin syntyneille lapsille VBO-jääpallokoulun Pallokentällä tiistaisin klo 18-19. Jääpallokoulu alkaa tiistaina 1.12. ja tilaisuus on tarkoitettu vain tähän ryhmään kuuluville lapsille. Lapsia paikalle saattavia aikuisia pyydetään noudattamaan tarkkaan viranomaisten turvasuosituksia covid-19 pandemian leviämisen estämiseksi.

HUOM! Pukukopit eivät ole käytössä!


Akilles Bandy arrangerar VBO-bandyskola för barn födda 2010 eller senare. Bandyskolan ordnas på Bollplan tisdagar kl. 18-19 och den börjar 1.12. Evenemanget är ämnat endast för barn som tillhör denna grupp. Vuxna som följer barnen till eller från bandyskolan uppmanas noggrant följa myndigheternas säkerhetsrekommendationer för att förhindra spridning av covid-19.

OBS! Omklädningsrummen är tagna ur bruk!

Tags: No tags

Add a Comment

You must be logged in to post a comment