Kolmen pisteen viikonloppu

Akilles ei onnistunut keräämään viikonlopun otteluista täyttä pistepottia. Sunnuntaina OLS kaatui helpohkosti 12-2, mutta lauantaiksi siirretystä HIFK-ottelusta vain toinen piste jäi Porvooseen.

HIFK onnistui taktisesti omalla tutulla tyylillään lauantaina horjuttamaan Akilleksen kovaa hyökkäyspeliä ja teki hyvällä prosentilla omista kulmalyönneistään maaleja. Tauolle mentiin 3-3 lukemista vaikka HIFK oli käynyt jo kahedn maalin johdossa. Toisen puoliskon alkuun HIFK teki kulman jälkitilanteesta vähän onnekkaalla pompulla 3-4 ja pari minuuttia myöhemmin ottelun kulminaatiopisteeksi muodostunut 3-5 maali. Vieraiden vastahyökkäyksestä syntynyttä maali edelsi toisessa päässä Rasmus Kettusen läpiajo jossa hänessä roikuttiin kyseenalaisin keinoin, tuomari kuitenkin ei nähnyt tilanteessa sääntörikettä ja HIFK hyödynsi Akilleksen pienen herpaantumisen ja iski vastaan. Maalin jälkeen syntyneestä sanasotasta Akilles päävalmentajalle punainen kortti ja siihen kuuluva täysiaikainen jäähy joukkueelle. Akilles taisteli kuitenkin vielä tasapelin tekemällä vielä kaksi maalia, HIFK:n sumpun keskeltä. Lopputulos 5-5 (3-3) ja sarjapisteet jakoon.

Sunnuntainen OLS-ottelu ei onneksi tarjonnut samanlaista dramatiikkaa. Peli ei ollut kovin korkeatasoista, mutta molemmat joukkueet yrittivät pelata jääpalloa. Akilles oli selkeästi parempi ja olikin kuskin paikalla läpi ottelun. OLS roikkui mukana alussa, mutta toisella puoliajalla numerot menivät rumiksi 12-2 (4-1).

Tags: No tags

Add a Comment

You must be logged in to post a comment