Selkeä voitto myös sunnuntaina Varkaudessa

Akilles ei jättänyt myöhään sunnuntai-iltapäivänä pelatussa bandyliigaottelussa jossitteluun varaa, WP 35 kaatui Akilleksen käsittelyssä 15-0 (12-0). Pitkän reissuviikonlopun saldona kahdesta ottelusta Akillekselle täydet neljä sarjapistettä.

Ennen ottelua päätuomarin suorittaman teikkauksen voittanut WP 35, halusi aloittaa ottelun ja Akilles valitsi näin ollen ensimmäiselle jaksolle puuskaisen myötätuulen. Lieneekö tämä osaltaan auttanut, mutta käytännössä ottelu oli ohi 11 peliminuutin jälkeen, Akilleksen tehtyä viisi maalia kuuden minuutin sisään. Taukoon mennessä maaleja oli uponnut jo tusinan verran ja toisella puoliajalla vierasjoukkue tyytyi kolmeen lisämaaliin sekä varmistelemaan Akilleksen maalissa pelanneen Iikka Lempisen nollapeliä.

Bandyliiga jatkuu Akilleksen osalta kahdella kotiottelulla, kun perjantaina 26.11. Pallokentälle saapuu Botnia ja sunnuntaina 28.11. vastaan luistelee OLS. Akilles Bandy toivoo kotiotteluihin isoa yleisömäärää, mutta suosittelee kuitenkin rokottamattomille ottelustriimin seuraamista turvallisesti kotisohvalta.

Tags: No tags

Add a Comment

You must be logged in to post a comment