Akilles och Narukerä delade poängen

Annandagsbandyn i Borgå lockade detta år ingen storpublik, trots skapliga yttre förhållanden. Den officiella publiksiffran 651 torde vara en av de lägsta i Borgå på annandag. Över femhundra personer var samtidigt uppkopplade hemifrån för att följa med matchen gratis via Akilles’ stream.
Kanske var det avsaknaden av publikstöd eller det kyliga decembervädret, men stämningen på Bollplan nådde heller aldrig riktigt sin normala nivå. Även Akilles prestationer på isen lämnar ännu en del att önska. Matchen mot Narukerä var jämn och trots att Akilles ägde mera boll hade hemmalaget svårt att bryta sig igenom på den sista tredjedelen av spelplan.
Akilles och Denis Sadakov gjorde 1-0 på hörna i den 19e spelminuten, Sadakov gjorde även 2-0 i början av andra halvlek, men när Akilles inte lyckades i avsluten kom Narukerä igen, reducerade och utjämnade och tog således med sig en värdefull poäng till Björneborg.
I Akilles lag får man hoppas på att få några hela träningar inkommande vecka innan en späckad matchvecka väntar i början av januari. Föreningens marknadsföringsgrupp får ta sig en rejäl funderare på hur man skall locka tillbaka bandypubliken från sofflocket till läktarna på Bollplan.

Tags: No tags

Add a Comment

You must be logged in to post a comment