Tiedote / Pressmeddelande 26.2.2023 – Akilles Bandy

Akilles pyytää videotarkastusta Narukerä välieräottelun loppuhetkistä

Akilles on tehnyt SJPL:n kurinpitolautakunnalle videotarkistuspyynnön toisen välieräottelun lisäajalla tapahtuneeseen erotuomarivirheeseen, joka vaikutti oleellisesti ottelun lopputulokseen. Mikäli tuomarivirhe on tapahtunut niin Akilles pyytää ottelun mitätöimistä ja uudelleen pelaamista. Tänään sunnuntaina Akilles jääpallon hallitus on myös yksimielisesti päättänyt olla pelaamatta seuraavaa välieräottelua ennen kuin kurinpito on asian käsitellyt. 

* * *

Akilles begär videogranskning av slutminuterna i semifinalmatchen mot Narukerä

Akilles har av Finlands Bandyförbunds disciplinnämnd begärt videogranskning av felaktiga domarbeslutet som inträffade på tilläggstiden av den andra semifinalmatchen, eftersom beslutet var direkt avgörande för matchens slutresultat. Ifall domarbeslutet bedöms vara felaktigt kräver Akilles att matchen ogiltigförklaras och matchen spelas på nytt. Akilles bandystyrelse har idag söndag enhälligt beslutat att inte spela följande match i semifinalserien innan disciplinnämnden har behandlat ärendet.

Lisätietoja / Tilläggsinformation:

Puheenjohtaja / ordförande                     Jari Kettunen      040 51 41 133

Varapuheenjohtaja / vice ordförande        Niklas Skog        040 58 77 233

Tags: No tags

Add a Comment

You must be logged in to post a comment