Jääpallokausi 2023-24 on ohi

Suomen jääpallokausi päättyi lauantaina miesten loppuotteluun, jossa kohtasivat kauden läpi lähes tappiotta pelannut Veiterä ja monen yllätykseksi Akilles. Joukkueet tarjosivat paikalla olleille yli 2200 katsojille tiukkaa fyysistä taistelua, mutta varsinaisia hienouksia ei harmaassa, sumuisessa sadekelissä juurikaan nähty. Tauolle siirryttiin 1-1 lukemissa ja loppunumerot kirjattiin pelitilanteisiin nähden oikeutetusti Veiterälle 3-1. Akilles kiittää Veiterää järjestelyistä ja onnittelee Suomen Mestaruudesta!
Sekä miesten että naisten joukkueet päättivät näin kautensa hopeamitaleihin. Mitaleiden takana on joukkueiden pelaajien ja taustahenkilöiden lisäksi iso joukko tukijoita, kannattajia, juniorijoukkueita ja vapaaehtoistyöntekijöitä, joita ilman seuran edustusjoukkueiden pelaaminen molemmissa finaaleissa ei olisi mahdollista, todella ISO KIITOS kaikille mukana olleille!
Akilles Bandy haluaa myös kiittää kaikkia yrityksiä, jotka ovat, monen alan haasteellisesta taloudellisesta tilanteesta huolimatta, olleet mukana rahallisesti tukemassa koko seuran toimintaa kuluneella kaudella. Erityiset kehut ja kiitokset kuuluvat myös Porvoon Pallokentän kentänhoidosta vastaaville, Porvoossa jää on ollut hyvässä kunnossa läpi kauden.
Kiitos kaikille tästä kaudesta! Te mahdollistatte Akilles Bandyn toiminnan, nyt vedetään vähän happea ja sitten suunnataan katse kohti tulevaa.

Tags: No tags

Add a Comment

You must be logged in to post a comment