FM-silver till FP12

Vi började säsongen med drygt tio livliga pojkar. Under säsongens gång har många nya spelare anslutit sig till laget, och nu under våren har det varit över 20 duktiga pojkar på flera av träningarna. Vi har fortfarande ett ganska fartfyllt gäng, men pojkarna lär sig sakta men säkert mer disciplin och lagspel.

Spelmässigt har säsongen varit en succé. Vårt FM-silver och flera turneringsmedaljer tyder på det. Alla spelare har fått mycket speltid och i de flesta turneringar har vi deltagit med minst två lag, och ibland till och med tre lag.

Denna säsong har vi ännu Sjundeå Cup kvar att spela, och sedan gäller det att förbereda oss för nästa säsong. Då kommer pojkarna att börja spela på stor plan och med fem utespelare.

Linus Schmidt och Aron Johansson, tränare
Ron Liljendal och Johan Lindholm, lagledare