Porvoolaisia pelaajia tarkkailussa

Tulevan kauden jääpallomaajoukkueiden tarkkailuryhmiä on julkaistu ja mukana on myös koko joukko porvoolaislähtöisiä nimiä.

Naisten maajoukkueen kauden päätapahtuma on helmikuussa Norjassa järjestettävät MM-kisat. Naisten 25 pelaajan tarkkailuryhmästä löytyy tuttuja nimiä. Akilleksen Marisa Klemolan ja Mindi Nuutin lisäksi tarkkailuryhmään kuuluvat myös Emma Janhunen, Janita Smidtslund ja Nerissa Sorsa, jotka nykyään pelaavat Ruotsissa SAIKin väreissä.

P17 MM-kisat järjestetään tulevana kautena vasta maaliskuussa Ruotsissa, mutta ensimmäinen maajoukkueleiri on 25.-27.10.  Oulussa. Tulevan viikonlopun leirillä näyttöjä on mukana antamassa myös Akilleksen Roni Grek.

Suomen nuorten alle 21-vuotiaiden maajoukkueella on edessään haastava kausi. MM-kisat pelataan jo heti joulukuussa Arkangelissa, Venäjällä, joten leireilyyn ja tarkkailuun ei käytännössä jää juurikaan aikaa. P21-maajoukkue tulee valita viimeistään heti bandyliigan ensimmäisten kierrosten jälkeen. Maajoukkuejohto nimesi maanantaina 21.10. alustavan 25 pelaajan tarkkailuryhmän, johon kuuluu neljä akillespelaajaa. Kenttäpelaajista ehdolla ovat Casper Hänninen, Rasmus Fridolfsson sekä William Skog, maalivahdin maajoukkuepaitaa tavoittelee Isak Skog.

Tags: No tags

Add a Comment

You must be logged in to post a comment