Akilles otti varman voiton Kamppareista

Perjantain iltaottelu Akilles – Kampparit saatiin pelata loistavissa olosuhteissa, muutama lämpöaste ja pieni tuulenvire ei haitannut tapahtumaa.

Akilles aloitti ottelun hyvällä sykkeellä eikä antanut mikkeliläisille missään vaiheessa hetken rauhaa. Porvoolaiset ottivat korkealta kiinni ja hallitsivat kentän tapahtumia selvästi. Tauolle mentiin kotijoukkueen 3-1 johdossa, mutta ei olisi ollut väärin vaikka numerot olisivat olleet huomattavasti suuremmat, maalipaikkoja vihreäpaidoilla oli sen verran paljon, kun taas Kampparit ei kovin monta kertaa päässyt paikoille.

Toisella puoliajalla Akilles ei karvannut aivan yhtä aggressiivisesti, mutta hallitsi kentän tapahtumia, eikä missään vaiheessa päästänyt Kampparit peliin mukaan, vaikka jäähyt sekoittivat välillä Akilleksen rivejä. Akilles oli läpi ottelun tällä kertaa luistelevampi, aktiivisempi ja tasaisempi ryhmä ja kirjasi loppunumeroiksi 6-2.

Akilles tehopisteet jakautuivat seuraavasti Denis Sadakov 2+0, Andreas Flinck 1+1, Rasmus Kettunen, Matti Vainio ja William Skog tekivät kaikki yhden maalin ja Ville-Veikko Angeria ja Rolf Larsson saalistavat syöttöpisteen.

Tags: No tags

Add a Comment

You must be logged in to post a comment