WP 35 – Akilles 0-6

Akilles joutui tekemään täyden päivätyön lauantai-iltana Varkaudessa pelatussa bandyliigan ottelussa. Päätösvihellyksen jälkeen voittonumerot kirjattiin kuitenkin vierasjoukkueelle puhtaasti 0-6.

WP 35 ei päästänyt porvoolaisia helpolla, varkautelaiset puolustivat omaa maaliaan kaikin keinoin. Kun Akilles ei ollut viimeistelyssään terävimmillään, niin vasta tunnin pelin jälkeen vihreäpaidat saivat juhlia avausmaalia. Melkein heti maalin jälkeen tuomarit kuitenkin näkivät Rasmus Kettusen takakarvauksessa sääntöjenvastaisuutta ja tästä turhautuneena Kettunen otti epäurheilijamaisesta käytöksestä toisen jäähyn, joka tarkoitti kapteenille punaista korttia ja suihkukomentoa. Muutama minuutti tästä Akilles joutui pelaamaan hetken jopa kolmen miehen alivoimalla, mutta joukkue puolusti loistavasti, eikä WP 35 päässyt juurikaan tekopaikoille. Jäähyjen päätyttyä Andreas Flinck onnistui tekemään jo illan toisen maalinsa, eikä tästä maalista mennyt montaa minuuttia niin Denis Sadakov osui kulmasta 3-0. Tämän jälkeen WP ei enää jaksanut taistella ja loppuminuuteilla Akilles löi alivoimaisenakin tennisnumerot taululle. Maalissa Olli Lappalainen pelasi jo toisen nollapelinsä tällä kaudella.
Ottelun jälkiselvittelyä jatketaan vielä muutaman päivän ajan kurinpitovaliokunnassa, joka joutuu ottamaan kantaa mahdollisiin lisärangaistuksiin liittyen Kettusen ulosajoon. Kurinpito tekee päätöksensä tuomariraportin ja joukkueiden tekemien vastineiden pohjalta. Akilleksen seuraavat ottelut ovat Narukerä kotona 26.12. Veiterä kotona 28.12. ja sitten cupfinaali Veiterää vastaan 3.1. Lappeenrannassa.

Rasmus Kettunen koki itse kovia ottelun ensimmäisellä puoliajalla, kun WP-pelaajan kypärä osui taklauksessa Kettusta päähän ja hän sai verta vuotavan haavan toiseen silmäkulmaansa. Kyseisessä tilanteessa ei tuomarin pilli soinut. Toivottavasti Kettunen kuntoutuu nopeasti ja pääsee jo seuraavaan peliin mukaan auttamaan joukkuettaan.

WP 35 – Akilles 0-6 (0-0)
0-1  57 min Flinck (Johansson)
0-2  76 min Flinck (Hänninen)
0-3  82 min Sadakov (Angeria)
0-4  90 min Larsson (Flinck)
0-5  90 +1 min Larsson (Sadakov)
0-6  90 + 4 min Angeria (Hänninen)

Tags: No tags