Akilles krossade JPS

De regerande finska mästarna JPS gästade Borgå inför den stundande landslagspausen för att mäta Akilles dagsform. JPS klarade inte av att hållas med i Akilles fart trots stark medvind i första halvlek. Akilles nätade fyra gånger redan i första halvlek och hade chans till flera, medan Isak Skog i hemmamålet inte tvingades ingripa alltför många gånger.

Fem minuter in i andra halvlek utökade Raoul Karlqvist redan till 5-0, men strax därefter spräckte JPS sin nolla och skapade några ytterligare farliga lägen, men senast när Denis Sadakov otagbart knackade in 6-1 framspelad av Nappe Larsson kändes nog matchen punkterad. Sista halvtimmen var sedan mer eller mindre kosmetik, Akilles gjorde ytterligare tre mål, JPS ett och när slutsignalen ljöd, stod siffrorna 9-2 på ljustavlan.

Akilles poängplockare mot JPS; Denis Sadakov 5+1, Raoul Karlqvist 2+0, Ville-Veikko Angeria 0+2, Matti Vainio och Rasmus Kettunen gjorde ett mål var. Andreas Flinck, Andreas Lindfors, Joakim Nordström samt Rolf Larsson noterades för en assist var.

Tags: No tags

Add a Comment

You must be logged in to post a comment