Akilles eteni loppuotteluun

Kolmas välieräottelu Akilles-Kampparit pelattiin sateisisissa ja tuulisissa olosuhteissa. Kotijoukkue ei antanut kurjan sään häiritä ja latasi taululle tylyt 11-1 voittonumerot. Akilles voitti näin ollen ottelusarjan 3-0 ja eteni finaaliin, joka pelataan Porvoossa lauantaina 14.3.

Keskiviikon ottelussa Kampparit pystyi pitämään oman maalinsa puhtaana reilut kaksikymmentä minuuttia, joukkue ei saanut kuitenkaan itse ottelun alussa luotua vaarallisia tilanteita Akilleksen maalille. Akilleksella oli useita maalintekopaikkoja, mutta vasta 25. minuutilla Ville-Veikko Angeria sai sysättyä pallon maaliin Andreas Flinckin syötöstä. Pari minuuttia tästä ja Raoul Karlqvist tykitti 2-0 Ville-Veikko Angerian antamasta kulmasta. Joakim Nordström kasvatti johtoa 3-0 Juuso Johanssonin syötöstä ennen kuin puoli tuntia täyttyi pelikellossa. Ensimmäisen puoliajan viimeisillä sekunneilla Denis Sadakov vapautti hienolla pystysyötöllä Rasmus Kettusen läpiajoon, eikä joukkueen kapteeni erehtynyt ja tauolle siirryttiin kotijoukkueen 4-0 johdossa.

Toisen puoliajan alussa Kampparit jaksoi vielä taistella rohkeasti ja paikalle löytäneet 511 katsojaa joutuivat odottamaan Akilleksen 5. maalia toistakymmentä minuuttia. Viidennen maalin jälkeen näytti mustien selkäranka katkeavan ja ottelun loppu oli kosmetiikkaa. Akilles teki ottelussa vielä yhteensä kuusi maalia ja Kampparit yhden.

Akillestehot jakautuivat yhteensä kymmenelle pelaajalle seuraavasti: Denis Sadakov 1+4, Andreas Flinck 1+3, Rasmus Kettunen 3+0, Rolf Larsson 2+1, Ville-Veikko Angeria 1+1, maalin mieheen tekivät Raoul Karlqvist, Joakim Nordström ja Akseli Pursio, syöttöpisteen merkauttivat itselleen Juuso Johansson sekä Casper Hänninen.

Tags: No tags

Add a Comment

You must be logged in to post a comment