Joukkueen esittely osa 1 – Presentation av laget del 1

Kaudella 2020-21 Akilleksen alakerrasta löytyy tuttuja nimiä ja numeroita – Bekanta ansikten i de bakre linjerna

4. Raoul Karlqvist

”Raba” som han kallas i omklädningsrummet har inlett sommarträningen med extra terrängcykling förutom Tommy Ekbloms fyspass. Bästa minnet från bandykarriären är FM-guldet med moderföreningen våren 2020 och av bortaplanerna spelar Raoul helst i S:t Michel eftersom isen brukar vara bra där.

9. Joakim Nordström

Keskikentällä viihtyvä ”Jugi” on aloittanut kesäharjoittelun rauhallisesti kuntopiirillä ja tenniksellä, kesään kuuluu lisäksi myös mökkielämä, veneilyä ja remppaa. Bandyotteluihin Jugi valmistautuu aina samalla tavalla, johon kuuluu perheen onnenpotkun lisäksi, oma alkulämpörutiini, kahvi ja joukkuekavereiden huonot vitsit.

 

71. Akseli Pursio

”Aksun” omasta mielestään hänen vahvuuksiaan jääpallossa ovat puolustaminen ja fyysinen peli, hän mainitsee suosikkivieraskentäksi Brahen kentän koska HIFK:ta vastaan on aina mukava pelata. Aksun kesään kuluu myös jalkapallon pelaaminen ja hän seuraa myös aktiivisesti jalkapalloa ja suosikkijoukkue on Juventus Torinosta.

 

18. William Skog

”Willy” eller ”48:an” som han också kallas kan rada upp en hel del fina minnen från bandyn. Förutom FM-guldet 2020 och de inhemska Cup mästerskapen, har JVM-turneringarna och i synnerhet rysslandresorna varit oförglömliga, då Finland dessutom besegrat Sverige ett par gånger och blivit publikens favoritlag. VM-silver i Norge med U17-landslaget var också en häftig upplevelse. William spelar gärna på alla bortaplaner där Trömpperit är med.

 

 Photos by Janne Ekman

 

Tags: No tags

Add a Comment

You must be logged in to post a comment