Joukkueen esittely osa 2 – Presentation av laget del 2

Hyvä sivutuki on todellinen joukkuepelaaja – Ytterhalven sätter laget före jaget

15. Casper Hänninen

”Cassu” pelaa numerolla 15, koska se on Harri-ukin vanha pelinumero. Cassu lempiruoka vapaapäivänä on pääkallopata ja siihen ruokajuomaksi Cokis. Kesäharjoittelu on Cassun mukaan alkanut hyvin ja tavoitteena olisi ehjä kausi. Ennen peliä pitää vasen polvisuoja ja vasen luistin pukea aina ensin ja kopissa huumorijutut luistavat yleensä Aksun kanssa.

89. Matti Vainio

Matti ”Masa” Vainio olisi halunnut pelipaitaan numeron 14, mutta koska se ei onnistunut niin numero 89 tulee syntymävuoden mukaan. Masan vahvuuksiin kuuluu pelikäsitys ja syötöt ja hän odottaa tulevalla kaudella itseltään pallollista johtajuutta. Jääpallossa häntä kiehtookin eniten yksi vastaan kaksi tai kolme tilanteet. Mahdollisia vapaapäiviä kauden aikana Masa viettää aina poikansa kanssa tehden asioita laidasta laitaan.

 

Kuvat: Janne Ekman

Tags: No tags

Add a Comment

You must be logged in to post a comment