Akilles Suomen cupin finaaliin

Oulussa pelatun alkulohkon viimeisessä ottelussa Akilles kohtasi uudistuneet Mikkelin Kampparit. Ottelun voittaja pääsisi pelaamaan Suomen cup mestaruudesta Loppiaisena 6.1.2021.
Akilles otti heti ottelun alusta alkaen ohjat käsiinsä. Joukkueen vahva luistelu, hyvä syöttöpeli ja tiivis puolustus tekivät ottelusta hankalan Kamppareille. Puoliajalle siirryttiin Akilleksen 3-0 johdossa. Toisella jaksolla Akilles jatkoi vahvaa peliään ja ottelu päättyi Akilleksen selvään 8-2 voittoon.
Akilleksen maaleista vastasivat Andreas Flink 3, Rasmus Kettunen 2, Denis Sadakov 1, Akseli Laakkonen 1 ja Casper Hänninen 1. Akilleksen puolustusta johtanut Raul Karlqvist oli vahvalla pelipäällä. Joukkue valitsi ottelun pelaajaksi Casper Hännisen, joka kunnostautui maalin lisäsi kolmella hienolla maalisyötöllä.
Suomen cupin finaali pelataan Loppiaisena 6.1. 2021 klo 15.00 Porvoon Pallokentällä. Akilleksen vastustaja selviää kahden viikon kuluttua Lappeenrannassa pelattavan toisen alkuturnauksen perusteella.

Tags: No tags

Add a Comment

You must be logged in to post a comment