Tiedote / Pressmeddelande 18.11.2020

Juuso Johansson liittyy Akilles Bandyn pelaajaryhmään liigakauden kynnyksellä

Akilles Bandy on tehnyt jatkosopimuksen viime kauden Suomen mestarijoukkueen 28-vuotiaan luottopelaaja Juuso Johanssonin kanssa. Juuso on harjoitellut kesän ja syksyn työ- ja perhesyiden vuoksi itsenäisesti ja palo jatkaa uraa on ollut kova. Työ- ja perheasioiden järjestelyt mahdollistavat nyt kauden kynnyksellä paluun mukaan joukkueen riveihin. Juuso odottaa innolla kauden alkua ja on valmis muutaman jääharjoituksen jälkeen kilpailemaan peliajasta Akilleksen keskikentällä. ”Olen innoissani liittymään mukaan joukkueeseen, kun vaimon opiskeluun ja lastenhoitoon liittyvät järjestelyt ovat ratkenneet. Olen harjoitellut kesän itsenäisesti ja ollut nyt joukkueen mukana muutaman harjoituksen kaukalossa. Odotan innolla pääsyä isolle jäälle ja tositoimiin joukkueen kanssa.” Juuso jatkaa.
Akilles Bandyn päävalmentaja Jari Hyttinen on erittäin tyytyväinen Juuson liittymisestä mukaan joukkueen vahvuuteen. ”On erittäin hienoa, että asiat järjestyivät ja parhaassa iässä oleva huippu-urheilija jatkaa uraansa. Joukkue on erittäin tyytyväinen, että Juuso tulee mukaan vahvuuteemme. Juuson fyysinen vahvuus ja peräänantamattomuus tuo joukkueemme puolustuspelaamiseen lisää leveyttä ja muutaman jääharjoituksen jälkeen odotan hänen olevan valmiina kauden haasteisiin, varsinkin kun hän on harjoitellut itsenäisesti koko kesän erittäin hyvin.” Hyttinen jatkaa.
Akilleksen kausi alkaa tulevana viikonloppuna kahdella vierasottelulla lauantaina Oulussa ja sunnuntaina Varkaudessa. Ensimmäinen kotiottelu pelataan lauantaina 28.11.2020 klo 17.00 Porvoon pallokentällä, jolloin viime kauden finaalin uusinnassa Akilles kohtaa viime kaudesta uudistuneen ja vahvistuneen Lappeenrannan Veiterän.

 – – – – –

Juuso Johansson ansluter sig till Akilles Bandys spelartrupp på tröskeln till ligasäsongen

Akilles Bandy har tecknat kontrakt med 28-åriga Juuso Johansson, en av nyckelspelarna i förra säsongens finska mästerskapslag. Juuso har av arbets- och familjeskäl tränat på egen hand under sommaren och hösten, och hungern att fortsätta karriären har vuxit stark. Arbets- och familjearrangemang möjliggör nu på tröskeln till ligasäsongen att återvända till lagets gemensamma led. Juuso ser fram emot säsongstarten och är fullt redo att tävla om speltid på Akilles mittfält efter några isträningar. “Jag är ivrig på att komma med i laget, nu när vi lyckats arrangera tid för hustruns studier och skötseln av barnen. Jag har under sommaren tränat på egen hand och nu deltagit i ett par isträningspass i rink tillsammans med laget. Jag ser fram emot att komma ut på stor is och börja träna på riktigt med laget”, fortsätter Juuso.
Akilles Bandys huvudtränare, Jari Hyttinen, är mycket nöjd med att Juuso återvänder till laget. ”Det är väldigt fint att saker och ting ordnade upp sig och att en toppidrottare i sin bästa ålder fortsätter sin karriär. Spelarna i laget är mycket nöjda med att ha Juuso tillbaka i vår lagstyrka. Juusos starka fysik och obevekliga attityd ger vårt lags defensiva spel en större bredd. Efter ytterligare några isträningar förväntar jag mig att han är redo för säsongens utmaningar, särskilt då han har tränat mycket bra hela sommaren.” avslutar Hyttinen.
Akilles inleder ligasäsongen nästa helg med två bortamatcher, på lördag spelar laget i Uleåborg och på söndag i Varkaus. Hemmapremiären är inprickad lördag 28 november 2020 kl 17:00 på Bollplan i Borgå, då Akilles möter Veiterä från Villmanstrand. Veiterä har sedan förra vårens finalförlust kraftigt förstärkt och förnyat sitt lag.

Lisätietoja / Tilläggsinformation:
Puheenjohtaja / Ordförande Jari Kettunen 040 51 41 133
Varapuheenjohtaja / Vice ordförande Niklas Skog 040 58 77 233
Päävalmentaja / Chefstränare Jari Hyttinen 0400 507 408

Tags: No tags

Add a Comment

You must be logged in to post a comment