Akilles vierasvoittoon OLS:n juhlaottelussa

OLS on perustettu 1880 ja jääpallo on ollut tasan 100 vuotta ohjelmassa, OLS juhli tätä liigakauden kotiavauksessaan. Akilles oli kuitenkin oululaisten juhlaottelussa tyly vieras ja vei pisteet 2-7 voitollaan.

Peli ei lumimyräkässä tarjonnut hienouksia, Akilleksella oli vaikeuksia vaarallisten paikkojen rakentamisessa ja OLS vastaavasti puolusti ja pyrki pitkillä maalivahdin avauksilla tai nopeilla vastahyökkäyksillä tekopaikkoihin. Akilles onnistui maalinteossa kolmasti OLS:n yhtä vastaan ennen taukoa. Toisen puoliajan alku oli vierailta sekavaa peliä ja vasta 70. minuutin kohdalla tullut 2-3 kavennus näytti herättävän vihreäpaidat. Akillekselta kolme maalia pariin minuuttiin ja ottelu oli käytännössä ohi. Loppunumerot  2-7 iski taululle Rasmus Fridolfssonin 90 minuutin pelin jälkeen. Akilleksen muut maalintekijät Rasmus Kettunen 3, Denis Sadakov, Rolf Larsson ja Andreas Flinck.

Sunnuntaina Akilles kohtaa WP 35 Varkaudessa, ottelu alkaa klo 15.

Tags: No tags

Add a Comment

You must be logged in to post a comment