Delad poäng i hemmapremiär

Det hade gått sammanlagt 280 dagar sedan Akilles senaste hemmamatch i bandy. En lång väntan för spelarna och bandyvännerna i Borgå. De sanna vännerna kommer att få vänta ännu ett tag innan portarna till Bollplan igen öppnas för publik.
Hemmapremiären 2020-21 blev på inget sätt någon succé. Även om anfallsspelet stundvis fungerade och Akilles gjorde vackra spelmål, blev helhetsintrycket av matchen ganska hafsigt och halvfärdigt. Akilles ledde 5-1 efter en halvtimmes spel, medan JPS lyckades vinna den sista timmen med samma siffror och for iväg med den ena poängen.
Bandysäsongen i Borgå är i alla fall korkad “bättre sent än aldrig” och matcherna för Akilles del fortsätter på annandag jul i Björneborg. I Borgå är nästa match inprickad lördag 2.1. då WP35, gästar Bollplan, tyvärr fortfarande utan publik på plats.

Highlights på YouTube

Tags: No tags

Add a Comment

You must be logged in to post a comment