Akilles selkeään voittoon Narukerästä

Tänä vuonna oli Narukerän vuoro isännöidä Tapaninpäivän ottelua ja Akilleksen vuoro oli matkustaa. Akilles oli kuitenkin erittäin tyly vieras kun Akseli Laakkonen iski vieraiden ensimmäisen maalin jo vajaan kahdenkymmenen sekunnin kuluttua, ennen kuin Narukerä oli koskenut palloon kertaakaan. Narukerä on perinteisesti kova kotijoukkue, mutta nyt porvoolaiset iskivät peräti yhdeksän maalia ja paikkoja oli useampaan osumaan.

Ottelun toinen osuma syntyi kulmalyönnistä kun Casper Hänninen iski pallon näyttävästi ylänurkkaan. Narukerä pääsi avaamaan maalitilinsä rangaistuspisteeltä, mutta Akilles lisäsi vauhtia ja teki pari maalia minuutin sisään. Ensin Rolf Larsson syötti Rasmus Kettusen vaudilla vasemmalta läpi ja kapteeni viimeisteli varmasti. Vajaa minuutti tästä ja Ilia Sokolov iski kaukaa tilanteeksi jo 1-4. Tämän jälkeen vieraiden ote hiukan herpaantui ja tauolle mentiin 3-4 numeroissa.

Toinen puoliaika ei ehtinyt vanheta kuin kolmisen minuuttia kun Denis Sadakov sai pallon keskialueella ja löysi vapauttavalla syötöllä Akseli Laakkosen joka täräytti Akilleksen taas kahden maalin johtoon. Tästä muutama minuutti ja Denis viimeisetli itse Joakim Nordströmin syötöstä 3-6. Denis Sadakov teki tämän jälkeen vielä kaksi maalia ja palkittiin ansaitusti kentän parhaana pelaajana, numeroihin 5-9 päättyneessä ottelussa.

Akilles tehopisteet: Sadakov 3+2, Laakkonen 2+0, Kettunen, Sokolov ja Raoul Karlqvist 1+1, Hänninen 1+0 ja Nordström, Larsson ja Matti Vainio 0+1

Tags: No tags

Add a Comment

You must be logged in to post a comment