Tiukka vääntö Kalliossa

Akilles lähti keskiviikkona pääkaupunkiin ja Kallion kentälle, hakemaan tärkeitä sarjapisteitä aina vaikealta HIFK:lta. IFK:lla on paperilla kohtalaisen nimekäs ja kokenut pelaajarinki. Joukkue on alisuorittanut ja on vielä tässä vaiheessa kautta yllättävänkin alhaalla sarjataulukossa. Edellisten pelien perusteella, odotettavissa oli vähämaalinen, tiukka ja kova vääntö ja sitä se olikin. Valitettavasti ottelu oli kuitenkin myös heikkotasoinen, tylsä ja rikkonainen. Kotijoukkue onnistui kovalla mailahäirinnällä ja fyysisellä pelillään pitämään ottelun tempoa alhaisena, eikä Akilles päässyt ottelun missään vaiheessa omalle tasolleen.

Porvoolaisjoukkue oli läpi ottelun enemmän pallossa ja pyrki luomaan paikkoja, mutta liian usein laukaukset lähtivät kaukaa ja suuntautuivat maalin yli tai ohi. Akilles taisteli kuitenkin kärsivällisesti ja piti pään kylmänä, eikä sortunut ylihyökkäämiseen tai unohtanut puolustaa. Tauolla Akilles johti 1-2 vastatuulesta huolimatta, HIFK tasoitti vielä toisen puoliajan alussa 2-2, mutta Denis Sadakov ratkaisi ottelun kolmannella maalillaan 2-3, kun ottelua oli pelaamatta kymmenisen minuuttia.

Viimeisen runkosarjaottelunsa Akilles pelaa tulevana lauantaina, kun Porvoon Pallokentälle vastaan luistelee Botnia. Voitolla Botniasta Akilles varmistaa runkosarjan voiton.

Tags: No tags

Add a Comment

You must be logged in to post a comment