Akilles voitti Bandyliigan runkosarjan

Porvoon Akilles on kauden 2020-21 Bandyliigan runkosarjan ykkönen. Voitto varmistui Akilleksen viimeisessä runkosarjaottelussa, kun Botnia kaatui Pallokentällä selkein numeroin 11-2 (5-2). Ottelussa Akilleksen juniorit Joel Niittyvuopio ja Jonathan Hyttinen saivat kokea ensimmäisiä liigaminuuttejaan Porvoon Pallokentän jäällä. Jonathan onnistui myös heti ensimmäisessä pelissään kirjauttamaan itselleen syöttöpisteen.

Runkosarjan voitto tarkoittaa playoffsarjoissa kotietua vaikka siitä ei ilman yleisöä pelattaessa ei yhtä suurta etua olekaan. Runkosarja päätty sunnuntaina 14.2. ja sen jälkeen selviää loppupelien ottelukaavio. Puolivälieräsarja alkaa keskiviikkona 17.2. ja silloin Akilles pelaa seuraavan otteunsa. Ottelu pelataan Porvoossa ja se pyritään striimaamaan suorana, kuten kaikki kotiottelut tällä kaudella.

Akilleksen tehot jakautuivat 11-2 voitossa seuraavasti: Akseli Laakkonen 2+2, Rolf Larsson ja Casper Hänninen 1+2, Rasmus Kettunen ja Denis Sadakov 2+0, Raoul Karlqvist ja Matti Vainio 1+1, Rasmus Fridolfsson 1+0 sekä Aapo Pursio ja Jonathan Hyttinen 0+1.

Tags: No tags

Add a Comment

You must be logged in to post a comment