Akilles murskavoittoon

Akilles tuli puolivälieräsarjan avausotteluun hyvällä asenteella eikä antanut WP 35:lle mitään mahdollisuutta yllätykseen. Kahdentoista peliminuutin jälkeen numerot olivat jo 4-0 porvoolaisille ja WP 35 turvautui aikalisän saadakseen pienen hengähdystauon. Puoliaikaa vietettiin Porvoossa lukemissa 6-0 ja ottelu päättyi murskalukemiin 11-0.

Poikkeuksellisesti pienemmällä tuotannolla toteutetun ottelustriimin tarjosi tällä kertaa Adapterikeskus ja koko ottelu on katsottavissa Akilles Live YouTube-kanavalta. (linkki)

Kaikki puolivälieräsarjojen ensimmäiset osaottelut päättyivät ennakko-odotusten mukaisesti kotivoittoihin. Veiterä voitti OLS:n 9-2, Narukerä nollasi Kampparit 5-0 ja JPS kukisti HIFK:n 4-2. Puolivälieräsarjat pelataan paras kolmesta ja ne ovat siten katkolla jo tulevana perjantaina. Akilles matkaa silloin Varkauteen ja paljon pitää tapahtua, että WP 35 saisi pidennettyä ottelusarjaa. Mikäli sarja ei katkea perjantaina kolmas ja ratkaiseva ottelu pelataan sunnuntaina.

Tags: No tags

Add a Comment

You must be logged in to post a comment