Jääpallokoulu – Bandyskolan

Akilles Bandyn suosittu jääpallokoulu käynnistyy ja juniorijoukkueiden harjoituksiin mahtuu myös mukaan

Jääpallokausi 2021–2022 on saatu aloitettua tänä vuonna hyvissä ajoin ja siitä koko Akilleen junioriväki on hyvin innoissaan. Harjoitusjäähallin jäädytyksen myötä voimme aloittaa talvella erittäin suuren suosion saaneen jääpallokoulun syyskauden. Jääpallokoulun perusajatuksena on sama kuin talvella, eli kaikki halukkaat luistelusta ja jääpallosta kiinnostuneet lapset voivat tulla kokeilemaan jääpallon pelaamista ilman sitoutumisvelvollisuutta. Jääpallokoulun rehtorina toimii edelleen Ole Ekstam. Akilles tarjoaa lapsille mailat lainaksi ja mielekkään harjoitustapahtuman, tulijalle ainoaksi velvollisuudeksi jää osallistua reippaasti ja nauttia jääurheilusta. Jääpallokoulun ensimmäinen kerta on Kokonniemen harjoitusjäähallissa tiistaina 7.9.2020 klo 18.45–19.45. Tämän jälkeen koulu jatkuu aina tiistaisin samaan aikaan harjoitusjäähallissa, kunnes marraskuun alkupuolella Pallokentän tekojää saa jääpeitteen.

Akilles juniorijoukkueet ovat myös käynnistäneet toimintansa ja elokuun alussa alkaneet jäävuorot ovat täyttyneet innokkaista ja iloisista jääpalloilijoiden aluista. Kaikkien joukkueen harjoitukset on saatu käyntiin ja juniorijoukkueissa on vielä tilaa uusille pelaajille. Kaikki halukkaat ovat tervetulleita kokeilemaan jääpalloa, jo nyt jäähallissa. Akillekselle on joukkueet U8, U10. U12, U14, U18 ja nuorten Bandyliigassa. Kokeilukerralla kaikkia varusteita ei tarvitse olla valmiina, vaan kokeilemaan pääsee pienellä kynnyksellä. Kaikki halukkaat innolla kokeilemaan, aiempaa lajikokemusta ei tarvitse olla. Tarkempaa tietoa jääpallokoulusta ja juniorijoukkueiden harjoitusajoista saa Akilleksen juniorivastaavilta ja junioripäälliköltä. 

Akilles noudattaa toiminnassaan OKM:n ja THL:n Covid-19 ohjeistuksia ja haluaa muistuttaa, että harjoitteluun mukaan ainoastaan terveenä.

Lisätietoja:

Juniorivastaava Matti Lahti 041 468 8877

Junioripäällikkö Jouko Turpeenniemi 040 773 54 86

 

 

Akilles Bandys populära bandyskola startar och även juniorlagen tar emot nya spelare

Bandysäsongen 2021–2022 har börjat i god tid och hela Akilles juniorsida är mycket tillfreds över det. Nu när isen lagts i juniorhallen kan vi också starta höstsäsongen för den på vintern enormt populära bandyskolan. Grundtanken med bandyskolan är densamma som på vintern, vilket innebär att alla barn, som är intresserade av skridskoåkning och bandy kan komma och prova på bandy utan att förbinda sig. Ole Ekstam fortsätter som rektor för bandyskolan. Det finns barnklubbor att låna och Akilles erbjuder ett meningsfullt träningsevenemang, den enda skyldigheten för nykomlingen är att delta aktivt och njuta av sporten och lekarna. Första gången för bandyskolan kommer att ordnas i Kokon ishall tisdagen den 7 september 2020 från 18:45 till 19:45. Efter detta fortsätter skolan alltid på tisdagar samma tid i träningsishallen ända tills början av november då bollplanens konstis läggs.

Akilles juniorlag har också startat sin verksamhet och isträningarna, som inleddes i början av augusti har fyllts med entusiastiska och glada juniorbandyspelare. Alla lagövningar har börjat och det finns fortfarande plats för nya spelare i juniorlagen. Alla intresserade är välkomna att prova bandy, redan i ishallen. Akilles har lag U8, U10. U12, U14, U18 och ungdomsbandyligan. Som ny utövare behöver du inte ha all utrustning klar under de första gångerna. Alla som är intresserade skall kunna komma med och pröva på med låg tröskel. Mer detaljerad information om bandyskolan och träningstiderna för juniorlagen kan erhållas från juniorledarna eller juniorchefen i Akilles.

I sin verksamhet följer Akilles, Covid-19-riktlinjerna från Undervisnings- och Kulturministeriet (OKM) samt Institutet för hälsa och välfärd (THL) och vill påminna dig om att endast friska deltar i verksamheten.

Mer information:

Junioransvarig Matti Lahti 041 468 8877

Juniorchef Jouko Turpeenniemi 040 773 54 86

Tags: No tags

Add a Comment

You must be logged in to post a comment